2020 Yılının Aksesuar Trendleri

2020 Yılının Aksesuar Trendleri

Bayanlar için modern ve şık görünme arzusu kesinlikle normaldir. Bununla beraber güzel bir görünüm elde etmek içinde son koleksiyondaki elbise alıp giymek yeterli olamamaktadır. Aksesuar olmadan görünüm kesinlikle eksik kalacaktır. Bunun içinde 2020 yılının aksesuar trendleri neler bunları bilerek hareket etmek gerçek anlamda bize şıklık kazandıracaktır. Aksesuar için sadece kemer, güneş gözlüğü, broş almak yetmiyor. Bunlar sıradanlıktan öteye götürmez sizleri. Ne yapmamız gerek derseniz o yılının aksesuar modasına göz atmalısınız diyebiliriz. Bununla beraber elbiselerinizle uygun aksesuarları birleştirmelisiniz. Bunun içinde aşağıda ipuçları vermeye çalıştık. Sözlerimizi daha fazla uzatmadan 2020 yılının aksesuar modası önerilerine bakalım.

 

2020 Aksesuar Modası

 

1.Kürk Atkılar

Bu detay daha çok soğuk ve serin havalar için tasarlanmıştı. Kürklü atkılar çok moda olacak ve gayet de hoş görünümleri var. Geniş veya dar kesimli, renkli, monokromatik öneriler vardı. Missoni, Blumarine, Brock Koleksiyonu, Dennis Basso, Michael Kors Koleksiyonu, Versace gibi markalar bu aksesuara yer vermişti.

 

 

 

2.Muazzam Bileklikler

Hangi bayan olursa olsun onların elinde bileklikler çok ince ve zarif görülüyor. Kıyafeti renk alçısından tamamlaması da çok önemlidir. Renkli ve deri tasarımlar daha fazla öne çıkmıştı bilekliklerde bunu gördük. Bunun yanında  karmaşık, zarif ve kadınsı tasarım seçenekleri de sunulmuştu. 2020 yılında dışarı bilekliksiz çıkmayın.

 

 

 

3.Zincirli Kemerler

Geçen sezonda deriden doğal malzemelerden yapılmış modeller trend idi, şimdi ise zincir tasarımları göze çarpıyor. 10 yıl önce bun yakın öneriler çok popüler olmuştu şimdi bu tekrar geri döndü diyebiliriz. İnce, zincirli bir kemer bele vurgu yaparak güzel bayan vücudunu gösterişli hale getirir. Lanvin, Chanel, Moschino, Vetements gibi markalar zincirli kemeri koleksiyonlarında bolca kullanmışlardı.

 

 

 

4.Büyük Küpe Modası 2020

2020 yılında büyük küpeler damga vuracak gibi görünüyor hemen şimdiden en güzel modeli satın alın deriz. Defilelerde alışılmadık modeller, taşlı fikirler, asimetrik fikirler çok fazla öne çıkan önerilerdi. Kadınsı yapınızı ortaya çıkarmak için artık küçük küpeler yerine büyük küpeler kullanın.

İlginizi Çekebilir: Trendler Kategorimize Göz Atın

 

 

 

5.Kravatlar Artık Trend

Tasarımcılar ve stilistler bizleri sürekli şaşırtıyor. Bu sezonda erkeklerin için simgeleşmiş aksesuar parçası olan kravatları bayanlar için uyarlamışlardı. Her zevke göre değişik kravat modellerini denemişlerdi. Ağırlıklı olarak takım elbiselerin içinde kombin edildiği de gözlerde kaçmadı. Bu öneriyi kullanmak sizin zevkinize kalmış diyebiliriz.

 

 

 

6.Moda Güneş Gözlükleri 2020

Güneş gözlüksüz olmaz zaten. Yalnız güneş gözlüklerinin modelleri değişiyor bu sene de önemli değişiklik var. ‘Damla ‘ diye tabir ettiğimiz güneş gözlükleri artık yerini kelebek tarzı ya da kare şekilli modellere bırakıyor. Yani o oval stiller yerine daha geometrik tarzlar geliyor. Dolce & Gabbana Christian Dior, Emporio Armani, Gucci, Marco de Vincenzo, Marni gi markalar bunu tip güneş gözlüklerini kolleksiyonlarına taşımışlardı.

 

 

 

7.Harika Tasarımlı Kolyeler

Hoş tasarımlı bir kolye görünümü dolduracaktır. Büyükçe olan bu kolyeler 2020 yılında favoriniz haline gelebilir. Ayrıca kendi içinde çok fazla çeşidinin de olduğunu söyleyebiliriz.

 

En Şık 50 Kulak Manşet Önerisi

 

8.Deri Kemerler

Deri kemerler her zaman vazgeçilmezdir. Yalnız modelleri değişmektedir. 2020 yılında küçük ince ya da çok büyük deri kemerler moda olacak. Orta boylu olan stiller kullanılmayacak. İnce kemerlerin çok zarif ve tatlı durduğunu da ifade edelim.

 

 

 

9.Uzun Eldivenler

Kış için tasarlanmış modellerdir. Bir kıyafeti nasıl mükemmel hale getiririm diye düşünüyorsanız eldivenlerden yararlanın. Uzun eldivenler ilk başta değişik gibi gelebilir ama değişiklik yapmak isteyenler için çok harika bir öneridir.

 

 

10.Zarif Yüzük Trendi 2020

2020 aksesuar trendlerinin içinde de yüzük olmazsa olmazdır. Parmaklarımızın boş kalması demek görünümümüzün eksik olması demektir. İşçilikli, dekoratif öğelerle dizayn edilmiş yüzükler çok önde olacak bu sene. Doğru seçim için taşlı tasarıları atlamayın.

 

 

 

11.Her Zevke Göre Saç Bandı

Saç da aksesuarsız olmaz. Her zevke saç bandı kullanımı 2020 yılında çok yaygın olacaktır. Çiçekli, metal detaylı, kürklü ve kadife saç bandı modelleri çok revaçta. Bunlardan birini kendiniz içinde deneyebilirsiniz.

 

                       Videomuzu da Kesinlikle İzleyin!

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.