Uzun Saç Modelleri (Bayan) 2020 – 2021

Uzun Saç Modelleri (Bayan) 2020 – 2021

Her bayanın hayali olan uzun saç modelleri için çok güzel öneriler derledik işte o fikirler!

Saçların uzunluğu ve görünüşü bayanlar tarafından çok çok önemlidir. Her bayanın saç uzunluğu konusunda farklı tercihleri de olsa uzun saç modelleri her zaman tercih edilir.  Son dönemde birazcık geri plana düşse de her daim kendini göstermeye de devam edecektir. Bu uzunluğa dayalı saç stili sağlıklı saç yapısına sahip bayanlarda daha güzel görünmektedir. Gerçekten de bazen uzun saçları gördüğümüzde çok etkileniriz bu saç şekline sahip olmak isteriz. İşte aşağıda bu konuda size detaylı bilgiler vererek güzel bir stil seçmenizi sağlayacağız.

 

Uzun Saç Modeli Seçmeniz İçin Gereken Nedenler

1-İlk olarak mevsim etkisi diyebiliriz. Hem yazın sahillerde hem de kışın karda yağmurda sizi koruyacaktır. Böyle düşündüğünüzde her açıdan mantıklı bir sonuç ortaya çıkıyor bu da bayanların bu saç modelini seçmesi için güzel bir neden oluyor.

2- Bunu bir yere kaydedin. Bir araştırma sonucuna göre erkekler uzun saçlı bayanları daha etkileyici bulduğunu sonucu çıkmıştır. Bu da demek oluyor ki erkekler uzun saçlı bayanlardan etkileniyor.

3-Yüzdeki kusurları gizleme özelliğinin olmasıdır. Kısa saçlarda yüzünüzdeki her şey ortaya çıkar ama uzun saçlar geniş alınları, yüzdeki lekeleri, kepçe kulakları güzel bir şekilde kamufle eder. Bu sebeplerden dolayı da çok fazla tercih edilir.

4-Kendi için çok fazla modelinin olması. Bazı stillerde değişiklik çok sınırlıdır ama bu görünüm için değildir. Kendinize yeni bir görünüm verebileceğiniz çok farklı öneriler mevcuttur.

5-Dalgalı, kıvırcık, düz gibi bir çok modeli vardır bunlarda saç yapısı ile çok uyumlu gözükür bundan dolayı da çoğu severek kullanıyor. Saç Modelleri İçin Tıklayınız.

blank

 

Uzun Saç Modelleri Kimlere Yakışır?

Biraz klasik bir soru olsa da yerinde bir sorudur. Tüm bayanlara yakışır diyebiliriz. Yalnız kendi içinde çok çeşidi olduğu için size en çok uyum sağlayanları tercih etmelisiniz. Bunun içinde yüz şeklinizi ve saç renginize göre modeller seçmelisiniz. Bu şekilde gerçekten harika görünebilirsiniz.

 

 

Uzun Saçların Bakımı Nasıl Yapılmalıdır?

Saç tellerimiz normal boylarının üzerinde ise gerçekten bakımı da zordur. Günlük hayatta saçlar bazen sizi zorlayabilir bunu bilerek bu saç modeline karar vermelisiniz. Özellikle şampuan seçiminiz çok önemlidir. İyi bir temizleyici şarttır. Bunun içinde önerimiz sülfatsız şampuanlardır. Eğer saçlarınız gri ya da sarı saç renginde ise mor şampuan kullanmanız faydanıza olacaktır. Şampuandan sonra ki bakım aşamanız ise saç maskeleridir. Saçlarınızı nemlendirecek besleyecek güzel bir saç maskesi kullanmalısınız. Bunun yanında uzun saçlar için vitamin takviyesi yerinde olacaktır. Çünkü güçsüz kalma riskleri yüksektir. Biotin kullanmanız saçlarınızı çok güçlendirecek ve canlandıracaktır.

 

Uzun Saç Modelleri İçin Öneriler

 

1.Uzun Katlı Saç Stilleri

Kendi içinde çok çeşidi olduğunu yukarıda ayrıntılı bir şekilde açıklamıştık. Daha hacimli ve dolgun görünmesi için katlı kesimlerden yararlanabilirsiniz. Ombre ve balyajla beraber daha havalı bir görünüm kazanabilirsiniz. Özellikle zayıf ve ince telli saçlarda çok güzel görünümler ortaya çıkarıyor bu saç modeli.

 

 

 

 

 

2.Uzun Gelin Saç Modelleri

Özel bir zaman içinde öneri sunmak istedik. Genellikle de gelin saçları uzun model ağırlıklıdır, kısa modeller pek tercih edilmez. Özel günlerde kullanabileceğiniz en güzel öneriyi bulmak gereklidir. Uzun gelin saç modelleri ile beraber bu çok özel gününüze değer katmalısınız. Aşağıdaki önerilerimizden ilham alabilirsiniz.

 

 

3.En Güzel Uzun Saç Modelleri

Güzel öneriler bulmak biraz zaman alabilir. Bunun için iyi bir araştırma içine girmelisiniz. Sizler için en güzel olanları derlemeye çalıştık. Bu belirlediğimiz modeller en son örnekler olduğunun altını çizelim.

 

 

 

4.2020-2021 Trend Uzun Saç Modelleri

Her yıl değişmeler muhakkak oluyor ve bu değişikliklere ayak uydurmak gerek. Bunun için güncellemelerimizi iyi yapmamız gerek. Nasıl ki telefonlarımızı güncelliyoruz saç modellerimiz de öyle güncellemeliyiz.

 

 

 

5.Düğün İçin Uzun Saç Kesimleri

Düğünler çok özel ve mutlu günler bu günlerde ayrı bir telaşa kapılırız bunun için önerimiz uzun bir saç kesimi olacaktır. Aşağıdaki öneriler sizi düğünde çok farklı gösterecektir.

 

 

6.Örgülü Uzun Saç Modelleri

Örgülerle zenginleştirilmiş stiller daha ayrı bir görsellik sunmaktadır. Birleştirmeler kombinasyonlar doğru yapıldığında ortaya güzel sonuçlar çıkmaktadır. Örgülü uzun saç modellerini günlük, özel davetlerde, toplantılarda, iş görüşmelerinde, yemeklerde kullanabilirsiniz. Geniş bir kullanım alanı sunmaktadır.

 

 

blank

7.Romantik Uzun Saç Modelleri 2020-2021

Kendinize duygusal havalar katıp görünmek istiyorsanız böyle sanatsal özelliği olan romantik saç stillerini deneyebilirsiniz. Bu önerilerle karşınızdaki erkeği çok daha kolay etkileyebilirsiniz. Aynı zamanda sade ve tatlı kadın portresi çizebilirsiniz bu görünümle.

 

 

8.Uzun Düz Saç Modelleri

Uzun saçlarda düz görünümler olmazsa olmazdır. Güzel bir şekilde inen pürüzsüz görünümler güzel bir kıyafet kombini ile daha çok kendini gösterir. Ayrıca makyaj tercihi de çok çok önemlidir. Parlak aşırıya kaçmadan kullanılmış bir ruj rengi size daha güzel gösterecektir.

 

 

 

9.Esmerlere Özel Uzun Saçlar

Esmer bayanları bir ayrı paranteze alarak öneriler sunmak istedik. Çünkü biraz daha dikkatli modeller seçilmesi gerekmektedir. Sarışın ve beyaz tenli bayanlar için öneriler çok fazladır ama esmer bayanlar için birazcık seçenek azdır. Bazı modellerde esmerlere yakışmamaktadır. Aşağıda detaylı örnekler sıraladık ilham alarak uygulayın deriz.

 

esmerler için kıvırcık uzun saç modelleri

 

Uzun saç modelleri 2020-2021

 

Uzun Saçlar İçin Basit ama Şık Saç Modelleri 2020

 

10.Uzun Sarı Saç Modelleri

Saçlarınız rengi sarı ise bunu uzun bir modelle tamamlayabilirsiniz. Sarı saç rengine gerçekten çok ama çok yakışacaktır. İşte sizin için seçtiğimiz öneriler.

 

 

 

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.