Sakal Modelleri 2020

A+
A-
Sakal Modelleri 2020

Bayanların 2020 yılında en çok beğeneceği sakal modelleri!

2020 yılına girmeden en son moda sakal stilleri koleksiyonuna göz atmamız gereklidir. Sakallar erkekler için çok popüler bir ‘aksesuar’ olmaya devam ediyor. Bu durum önümüzdeki yılda artarak daha fazla kendini gösterecektir. Sakal modelleri hem eğlenceli hem de yepyeni bir deneyimdir. Deneyeceğimiz bir birçok sakal modellerinin olması da beyler kafasını fazlasıyla karıştırıyor. Bunun için sakal modelleri 2020 başlıklı yazımızı sizlerle paylaşarak daha net öneriler sunmak istedik. Moda tarz sakallarla artık bayanlara çok daha hoş gözükeceksiniz. Çoğu bayan sakalların bir tarz öğesi olduğunu kabul ediyor artık. Hal böyle olunca da beyler için sakal çok önemli hale geliyor. Özellikle saç modelinize uygun bir stille beraber çok hoş gözükebilirsiniz. Yazımızı sonuna kadar okuyup 2020 sakal modellerine bakarak en doğru olanı kendiniz için bulacaksınız. İşte diğer ayrıntılar…

Kadınların En Çok Beğendiği Sakal Modelleri Hangisi?

Bu soru çoğu erkek tarafından bilinmek istiyor. Kadınlar sakallı erkeklerden hoşlanır mı? Hoşlanırsa hangi sakal modellerini beğenir? İlk temel sorunun cevabı evet. Çünkü nasıl erkekler bayanların kalçalarını, dudaklarını, gözlerini beğeniyorsa bayanlarda erkeklerde bu gibi noktaları beğeniyor. Tabiki de şunu hatırlatalım kişiden kişiye farklılık göstermesi de doğal. Yapılan araştırma sonuçlarına göre de Sakallı erkekler, sakalsızlara göre daha çok beğeniliyor. Sakalın, erkeksi maskülen etki yaptığı kanıtlanmıştır.

 

Sakal Modellerine Karar Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

-Nasıl bir tarz sakal bırakacağınıza yüz şeklinizi dikkate alarak karar verin. Bu açıdan aşağıdaki önerilerimiz sizlere fikir verecektir.

-Trendleri ve modayı takip edin ve demode olmayın. Sürekli gelişen ve değişen dünyada ufak farklar çok büyük etki yapıyor. Özellikle yıla göre değişen modelleri takip edin.

-Kendi tarzınız, giyim şekliniz, saç yapınız gibi özelliklere dikkat ederek sakal modeli seçin.

-Sakal uzunluğunu iyi ayarlayın. Bazen güzel görüneceğim diye çok abartıları girmeyin. Abartı her zaman zarar getirebilir idealini bulun.

-Sakallarınızı belirli aralıklara düzelterek modelinize yön verin ve bozulmasına izin vermeyin.

-Uzun sakallar, orta ve uzun saçlı beyler için idealdir.

 

2020 Sakal Trendleri

 

1.Kısa Sakal Stili

 

sakal modeli

sakal önerileri 2020

 

Bu serin kısa sakal şekli, uzun sakallara göre daha hoş görünür. Ayrıca kare yüz diye tabir edilen yüzlere yakışmaktadır. Uzun sakallar abartı geliyorsa bunu deneyin.

 

2.Tarz Sakal

 

sakal modası

2020 yılının sakal modelleri

 

Bu stile solmuş sakal şekli denmektedir. Bunu oluşturmanın iki yolu vardır. İlki favorileri inceltmek böylece sakalın içinde kaybolur. Diğeri de yukarıdaki fotoğraftaki gibi tanımlanmış bir şekildir.

 

3.Çok Şık Sakal

 

sakal mdelleri

2020 en popüler sakal modelleri

 

Sakalınızı evde şekillendirmeniz mümkündür. İlk şekli bir kuaföre yaptırdıktan sonra o modeli evde koruyabilir düzenleyebilirsiniz. Kusursuz bir şekil için simetri şarttır.

 

4.Oyulmuş Sakal Modeli

erkek sakal modeli

Esmerlerin için sakal modelleri 2020

 

Esmer bir bey iseniz popüler sakal stilleri genellikle benzersiz konturlar ve çizgilere sahiptir. Oyulmuş sakalda kenar çizgilerini iyi eşleştirmelisiniz.

 

5.Kellik+Sakal

 

sakal şekilleri

Kel bir erkeğe yakışan sakal modeli

 

Kel bir erkekseniz sakal kombinasyonu sizin için çok hoş olacaktır. Bakımlı bir sakal ve kaşlar sizi efektif gösterecektir.

 

Diğer Sakal Modelleri İçin Galerimize Göz Atın!

 

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. blank Yasin dedi ki:

    Merhaba

    etkileyici bir sakal yazısı olmuş