Yırtmaçlı Gelinlik Modelleri 2020

Yırtmaçlı Gelinlik Modelleri 2020

Gelinlik modelleri çok fazladır. Gelin adayları bu stillerden kendileri için en uygunu olanı belirler ve bunlardan en güzel modeli seçerler. Gelinlik modellerini sıralayacak olursak kabarık gelinlik modelleri,dantelli gelinlik modelleri,straplez gelinlik modelleri,kayık yaka gelinlik modelleri,yırtmaçlı gelinlik modelleri ve daha niceleri işte gördüğünüz gibi gelinlik stilleri çok fazladır biz bunlardan bugün yırtmaçlı gelinlik modellerini ele alacağız.

yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-2

Yırtmaçlı gelinlik modelleri kendine özgüveni tam olan bayanların en çok tercih ettiği tarzlardan bir tanesidir. Vücut hatlarına güvenen ve boy anlamında daha uzun bayanları tercih ettiği incelikli bir tasarımdır. Moda tasarımcılarının da tasarlamayı çok sevdikleri bir gelinlik stilidir. Bir çok moda tasarımcısının listenin en önlerine koyduğu bu tasarım çoğu noktada açık ara önde. Yırtmaçlı gelinlik modelleri 2020 yılında da popülaritesini giderek artıran gelinlik trendlerinden bir tanesi. Diğer gelinlik trendleri yıl geçtikçe etkisini yitirirken yırtmaçlı gelinlik modeli her geçen gün daha iyi fark edilmektedir. Bu önümüzdeki yıllarda da yükselen trend tasarımlar olmaya devam edecektir.

yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-3

Yırtmaçlı Gelinliği Kimler Kullanmalı?

Bacak boyu daha uzun olan bayanlara çok güzel yakıştığı için bacak boy uzunluğa olan kişiler

-Pürüzsüz bacaklara sahip bir gelin adayı iseniz tam size göre ama tüy ve kıllardan şikayet ediyorsanız yırtmaçlı gelinlikte bunlara dikkat etmelisiniz.

-Selülit sıkıntısı olan bir bayansanız bu tip gelinlikleri tercih ederken iki re daha düşünmelisiniz çünkü ortaya hoş bir görünüm çıkmayabilir. Kısa sürede selülitlerden kurtulabilirseniz de yırtmaçlı gelinlikleri tercihte edebilirsiniz.

yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-12

-Boy uzunluğu kısa olan bayanlar için çok uygun bir gelinlik tarzı olmadığını söyleyebiliriz. Boy uzunluğu 1.65 ve üstü olan bayanlar içinse çok harika bir tercih olduğunu söyleyebiliriz.

-İnce ve narin yapılı bir vücut şekliniz var ise yırtmaçlı gelinlikler bu vücut tarzını bambaşka göstermektedir çok yararınıza olduğunu belirtmeliyiz.

-Rahat bir gelinlik kullanmak istiyorum diyenler için ise tül şeklinde ağır teferruatlı gelinlik yerine kullanacağınız yırtmaçlı gelinlikle çok rahat edecek ve daha şık, modern görüneceksiniz.

-Etek giymeye aşıksanız o zaman bu tarz size tam biçilmiş bir kaftandır ama kot pantolonu seven bir yapınız var ise bu şekil özel gün elbisesi size çok uygun değildir.

İlgili:

Pembe Renkli Gelinlik Modelleri

Prenses gelinlik Modelleri

Büyük Beden Gelinlik Modelleri

yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-4

Yırtmaçlı Gelinlik Fiyatları

Gelinlik fiyatları bütçeleri zorlayan bir maliyete sahiptir. Gelinliklerin çok emek verilen ve işçilikli olması maliyeti yükselten bir yapısı olmasından dolayı da evlenecek kişiler bütçelerine uygun gelinlik modelleri üzerinde durur. Yırtmaçlık gelinlik fiyatları da 3000 ila 18000 bin tl arası değişen fiyatlara sahiptir. Birçok gelinlik firmasının da yırtmaçlı gelin modeli mevcuttur.

Konuyla İlgili Diğer Yazılarımız

Straplez Gelinlik Modelleri

2020-2021 Sonbahar-Kış Gelinlik Modelleri

En Yeni Gelinlik Modelleri

 

 

yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-5 yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-6 yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-7 yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-8 yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-9 yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-10 yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-11

yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-13 yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-14

yirtmacli-gelinlik-modelleri-2017-1

 

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.