2020 Yılının En İyi Su Geçirmeyen Maskaraları

A+
A-
2020 Yılının En İyi Su Geçirmeyen Maskaraları

Nisan şovları mayıs çiçekleri getiriyor, ancak daha dayanıklı makyaj da bir ihtiyaç haline geliyor. Her mevsimde yağmur, kar ve ter gibi nedenlerden dolayı  suya dayanıklı maskaralar en iyi arkadaşınız olabilir. Yazın terlemeden dolayı bu maskaralar çok daha dayanıklı olacaktır diğer mevsimlerde de yağışlara karşı güçlü olacaktır. Kirpiklerinizi sürekli taze tutmak için aşağıdaki markalar bu işinizi görecektir. Sıradan ürünler sizi olduğunuzdan kötü gösterecektir ve de suya karşı dayanılmaz olacaktır. İşte bu ihtiyaçtan dolayı 2020 yılının en iyi su geçirmeyen maskaraları hangi markalar diye tek tek derledik. Bunları hangileri olduğunu sayfayı aşağıya kaydırarak tek tek öğrenebilirsiniz.

 

 

Kirpikleriniz İçin En Doğru Maskara Hangisi?

Su Geçirmeyen En İyi Maskara Markaları

 

1.Better Than Sex En İti Suya Dayanıklı Toz Maskara

 

Bu hacimli maskara yoğun siyah renge sahiptir. Her kirpiği hedefleyen bir yapı şeklinde tasarlanmıştır. Değişik seviyelerde yoğunluk için 2-3 kat uygulayabilirsiniz.İki çeşidi vardır standart boyut ve seyahat boyutu dileğinizi seçebilirsiniz.

 

 

 

2.Cannaobal Ultra Su Geçirmez Maskara

Şartlar ne olursa olsun size güvenlik vaat eden bir maskaradır. Okyanus da ya da spor salonunda olun fark etmez kesinlikle su geçirmez. Maskarası tüylü bir tüp içerir. Kirpiklerinize hacim vermede çok ustadır bu marka.

 

 

3.Dior ‘Diorshow’ Su Geçirmez Maskara

 

Dior’un su geçirmez maskarası çok cazip bir seçenektir. Kirpiklerinizi kıvrıltıp kalınlaştırarak yoğun bir renk vaat eden markadır. Siyah,koyu kestane, azurue mavi ile su geçirmez maskara özelliğini yakalayabilirsiniz.

 

 

 

4.Clinique Kirpik Güçlendiricili Maskara

Yirmi dört saat su geçirmeme garantisi veren markadır. Yağmura, neme, gözyaşlarına gün boyu dayanır.

 

 

 

5.MAC ‘False Lashes’ Su Geçirmez Maskara

Kirpiklerinizin ultra-kalın yemyeşil ve su geçirmemesini istiyorsanız size güzel bir marka önerisi. Fırça, kirpiklere katman özelliği verecek şekilde tasarlanmıştır. Günün yarısından sonra dışarı çıksanız bile, ihtiyacınız olan tek şey bu özellikte bir maskaradır.

 

6.Eyeko Su Geçirmeyen Maskara

 

Spor salonunda egzersiz yaparken zaten ürkütücü görünüyorsunuz suya dayanıklı kirpiklere hacim verecek Eyeko marka maskara sizi çok güzel gösterecektir.

 

 

7.Chanel Su Geçirmez Maska

Kirpiklere karşı hassas özellikte olan bir markadır. Doğru uyguladığınız müddetçe anında bol hacim verecektir kirpiklerinize. Şık siyah tüp içinde  bulunan fırçası ile uzun ve kısa kirpikleri kombinasyon yapma özelliğine sahiptir.

 

 

8.Tarte Mükemmel Su Geçirmeme Özellikli Maskara

Şık bir mor tüp içinde Tarte maskara. Kirpiklerinizin daha tatlı, yumuşak, doğal bir görünüm veren formülü

mevcuttur. Kirpiklerinizin sağlığı içinde güzel bir formüle sahip.

 

 

9.Gievenchy Suya Dayanıklı Maskara

 

Su yalıtım seçeneği ile günlük pratik kullanımlar için çok idealdir. Parlak gümüş renkli kabı ile her noktada şıklığı hedeflemiş. Pürüzsüz kirpikler için çok iyi bir markadır.

 

 

 

10.Yves Saint Laurent Maskara

 

Altın tüplü cazibeli kabı ile bir adım önde olan markanın maskarası gerçekten harika. Gün içinde hiçbir anda bozulmama garantisi olan siyah ve kahverengi tonlarda iki öneri sunuyor.

 

 

11.Lancome Su Geçirmez Maskara

 

Zarif ve sade tasarımı ile markasına gerçek anlamda çok bağlı su geçirmez bir maskara üretmiş. Gözleriniz gün boyunca havalı ve zarif görünecektir. Güzel bir makyaj görünümü için fırçası S şekline sahiptir.

 

 

12.Eyeko Yağlı Fırçalı Maskara

 

Suya dayanıklı yağlı fırça özelliğine sahiptir. Belirgin kirpikler için kalın fırça özelliğine sahiptir. Belirgin bir kirpikler için önemli bir marka diyebiliriz. Karbon-siyah tonu için içinde keratin vardır.

 

 

13.Diorshow Su Geçirmeyen Hacim Veren Maskara

Kalıcı büyüleyici bir görünüm veren su geçirmemem özellikli kirpik şekillendiricisidir. Kalıcı etki için özel tasarlanmıştır. Siyah,mavi,kahverengi görünüm elde etmek için kullanabilirsiniz. Güzel şekilde dizayn edilen fırça ile işiniz kolaylaşacaktır.

 

 

14.Smashbox  Suya Tam Dayanıklı Maskara

Denenmiş etkililiği kanıtlanmış güzel bir maskara çeşididir. Gündüz ve gece tam koruma ile mükemmel kalacak gözler sunar size. Ayrıca özelliğini de kaybetmez.

 

 

15.Estee Lauder Görkemli Aşırı Suya Dayanıklı Maskara

Kendini kanıtlamış bir maskaradır. Mükemmel kirpikleriniz için tercih edilecek markadır. Suya karşı on saat dayanıklıdır. Formülündeki vitaminler kirpiklerinize daha güzel şekiller vermek için ihtiva edilmiştir.

 

16.Kıvırcık İfade Veren Maskara

Yarı su geçirmez özelliğe sahip derin pigment özelliğine sahip maskaradır. Kirpikleriniz ince ve az ise bunları yoğun görünümlü kalın hale getirir. Formülündeki argan ve biotin sayesinde kirpiklerin güçlenmesini ve uzamasını sağlar. Zarif kirpikler için uzun fırça özelliği vardır.

 

 

 

17.Giorgio Armani Suya Dayanıklı Maskara

24 saatlik su geçirmez maskara için tek hamle yeterlidir. Tek seferde uygulayabileceğiniz şekilde tasarlanmış çok harika bir öneridir. Hafif bir özellikle çok tatlı bakışlara sahip olmanızı sağlayacak markadır.

 

 

 

18.Clarins Çiftli Sabit Maskara

Eski maskaranızdan memnun değilseniz değiştirip bu markayı tercih etmenizde yarar var. Hem kirpiklerde hem de kaşlarda çalışma özelliğine sahiptir. İçinde jelli ikili formül vardır.

 

 

Uzun ve Hacimli Kirpikler İçin Neler Yapılmalı?

19.Guerlain Su Geçirmez Maskara

Yoğun baştan çıkarıcı su geçirmez maskara seçeneği sizlere. Bütün gün rahatlıkla kullanacağınız formüle sahiptir. Fırça kısmı yuvarlaktır bu da su ve neme karşı daha dayanıklı anlamına gelmektedir.

 

 

Videomuzu da izleyebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Mezuniyet Makyajı Nasıl Yapılır? başlıklı makalemizde Mezuniyet makyajı için eşsiz fikirler, mezuniyet makyajı nasıl yapılmalı? ve Mezuniyet makyajının püf noktaları hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.