2020 Oje Trendleri ile Tırnaklarınıza Bakmaya Doyamayacaksınız!

2020 Oje Trendleri ile Tırnaklarınıza Bakmaya Doyamayacaksınız!

2020’ye yepyeni umutlarla adım attık. Bu yıl daha güzel, daha bakımlı, daha sağlıklı olmaya söz verdiniz. Şimdi geriye ellerinizden başlayıp cildinize ve tüm vücut bakımınıza özen göstermek kalıyor. Güzellik kavramının makyaj ve giyiminizle sınırlı kalmayıp ellere de yoğunlaştığı son yıllarda oje de bakımın önemli bir parçası oldu. 2020 trendleri moda haftalarıyla şekillenirken podyumlarda kendini gösteren yılın renkleri tırnaklara da yansıyor. Doğallığa geri dönüş olduğu kadar yeni renkler ve tırnak sanat trendleri ellerinizi güzelleştirmek için sizi bekliyor.

 

Yeni Trend: İki Tırnak Aynı Gerisi Farklı Oje Rengi

 

Evet, yanlış okumadınız. Sonbahar-Kış trendleri ve 2020 yaz modasında tüm tırnaklara aynı oje renkleri uygulanması geçmişte kalıyor. Artık iki tırnağa farklı renklerde oje sürmek moda. Tek yapmanız gereken en sevdiğiniz iki oje rengini seçmek. Ellerinizde istediğiniz iki tırnağa bir rengi sürerken diğerlerine başka bir renk sürebilirsiniz, renk kombinasyonları sınırsız! Tırnaklarınıza oje sürmenin dışında taşlı süslemeler de uygulayabilirsiniz. Önümüzdeki kış ve 2020 yaz sezonunda uzun, parıltılı tırnaklar görmeye hazır olun. Giyim tarzınızla kombinlerken tırnaklarınızın ışıltısını bastırmayacak renkler kullanmaya özen gösterin. Özellikle gece iki tırnak modasına uyarak veya tırnaklarınızın tümüne gri oje sürerek çekici bir görüntü yaratabilirsiniz. İnci taneleri de yine iki tırnağa oje sürdüğünüzde kullanabileceğiniz ilgi gören aksesuarlardan.

oje trend renkler 2020

2020 Kış Oje Renklerinde Doğallık Ön Planda

 

Bu yıl sonbaharın en doğal tonları 2020 kış oje renklerinin başında geliyor. Pantone Renk Enstitüsü ise bu yıl öne çıkacak renk olarak klasik maviyi belirledi. Güven, yakınlık ve bağ kurmaya özlemi simgeleyen klasik mavi oje trendlerini de etkileyecek. Ayrıca 2020 oje renkleri arasında derin lacivert tonlar ve yeşil de ön planda olacak. Menekşe, mor ve yumuşak pembe de yaz renkleri arasında sık sık gözlerimizi şenlendirecek. Ayrıca yeni yılda beyaz tonlar tırnaklarımıza geri dönüş yapıyor. Saflığın ve doğal oje renklerinin baş tacı olan beyaz ve açık renk ojeleri günlük olarak da kullanabilirsiniz. Her kadının en az birkaç farklı tonuna sahip olduğu kırmızı ojeler elbette olmazsa olmaz. Bu yıl koyu vişne tırnaklar da moda.

 

Uzun, Uzun, Daha Uzun Tırnaklar…

 

Kullanımı açısından sizi biraz zorlayabilecek olsa da, moda haftaları ve ikonların paylaşımlarına baktığımızda gerçekten uzun tırnaklarla karşılıyoruz 2020’yi. Uzun tırnak trendi yeni yılda daha da sivrilip belirginleşiyor. Sivri tırnaklarda kırmızı veya siyah oje renklerini tercih ederek ellerinize çarpıcı bir hava katabilirsiniz. Uzun tırnaklara inat bir trend ise, kısa tırnaklar. Minimalist akıma uygun bu tırnaklarda farklı oje renklerini aynı anda kullanabilir, desenler uygulayabilirsiniz. Zarif ve en yaygın şekillerden biri olan badem tırnak da ön planda.

2020 oje rengi trendi

Bırakın Tırnaklarınız Konuşsun!

 

Son dönemin sevilen trendlerinden biri olan geometrik tırnak sanatı 2020’de zirveye oynuyor. Aklınıza gelebilecek en çılgın desenleri tırnaklarınızda taşımak size kalmış. Bir diğer ilginç moda ise tırnaklarınızdaki harf uygulaması. Yeni yılın modasını takip etmek istiyorsanız makyaj çantanızda doğal trendlerin bir parçası olarak beyaz ve krem rengi ojeleri muhakkak bulundurmalısınız. Çünkü bu tarz oje renkleri her ortama uyum sağlar, tırnaklarınız manikürsüz olsa bile bakımlı görünmelerini sağlar. GR Extreme Gel Shine ve GR Nude Look Perfect Nail Color aradığını iki doğal renk tonunu size Golden Rose farkıyla sunuyor. Tam bir kış rengi olan yeşil için Rich Color Nail Lacquer aradığınız oje olabilir. GR Glitter Shine Nail Lacquer ise yeni yılda en göz alıcı trendlerden biri olan ışıl ışıl tırnaklarda sıkça tercih ediliyor. Uygun oje fiyatları ve kalitesiyle Golden Rose ojeleri ve tırnak bakım ürünleri ellerinizin güzelliğini sizin kadar düşünüyor. O halde 2020 tırnaklarınızın yılı olsun!

Bir önceki yazımız olan 2020 Yılı Ruj Modelleri başlıklı makalemizde ruj modelleri, Ruj seçimi ve ruj trendleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.