2020 Yılında Öne Çıkan Çanta Modelleri

A+
A-
2020 Yılında Öne Çıkan Çanta Modelleri

2019’un bitmesiyle 2020 Çanta Modelleri (trendleri) de ortaya çıkmaya başladı. Birçok detay ve kombin, şıklığıyla göz dolduruyor. Tabi bu şıklığı takip etmek de ayrı bir zevk gerektiriyor. Peki, siz bu trendlerin yeterince farkında mısınız? Eğer bunun cevabını arıyorsanız, doğru adrestesiniz. İşte sizin için derlediğimiz o trendler…

Tüylü Çantalar Yine Moda

Lüks etkisi yaratan kürk görünümlü ve tüylü çantalar geçmişin tozlu raflarından kalkıp tekrar omuzlarda buluşuyor. Tek başına bile star parça görüntüsü veren bu çantalar, yaz kış demeden 2020 çanta trendleri listesine çoktan girmiş durumda. Evet artık modada da şeffaflık bir şıklık göstergesi. Son 3 senedir çantalardaki şeffaf tutkunluğu bu sene de devam ediyor olacak. Özellikle yazın efil efil uçuştuğu zamanlarda tercih edilen bu çantalar, özgürlüğün timsali olarak yerlerini alacaklar. Hatta aldılar bile!

Biliyorsunuz ki son yılların vazgeçilmezi retronun bize kazandırdığı gül motifleri hala yerini koruyor. Bu motifleri uzun elbiselerde, high school stil ceketlerde görsek de 2020 çanta trendleri için de geçerli oldukları gözüküyor. Çünkü minimal çantalarda oldukça estetik duran bu retroluk, el çantalarına ayrı bir hava katmaya devam ediyor.

Hayır efendim bikini değil bildiğimiz çanta ama daha seksisi diyebiliriz!  Özellikle bilekte biten bu parçalar kombininize rahatlık katacak. Üstelik aksesuar görünümü veren bu çantalar ile başka bir takıya bile gerek yok. Tasarımıyla en nazik kıyafetlerinize bile uyum sağlayabilen görünümleriyle hem deri hem de süet olarak karşımıza çıkacağa benziyor.

Metalik Dünyaya Tekrar Hoş Geldiniz – Yeni Çanta Modelleri

Son olarak, modanın metal yönünü vurgulayan bu çantalar kendilerini çoğunlukla sırt çantalarında gösterse de küçük el çantası ya da omuz çantası olarak da 2020 çanta trendleri içinde yerini iyice sağlamlaştırdı. İkonik bir hal alan bu dore ve lame yansımaların çok cool durduğunu bu yazımızda belirtmeden geçemeyeceğiz. Hatta kendileriyle aşk yaşıyoruz bile denebilir. Uzay çağı etkisi yaratan bu çantalar emin olun, sizi de uzaya çıkaracak.

Bir önceki yazımız olan 2020 Kış Sezonu Dizüstü Çizme Kombin Önerileri başlıklı makalemizde diz üstü çizme kombin önerileri, dizüstü çizme ve dizüstü çizme kombin fikirleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.