2020 Yaz Ayında Giyim Modasını Yakından Takip Ediyoruz

A+
A-
2020 Yaz Ayında Giyim Modasını Yakından Takip Ediyoruz

Her ne kadar sürekli kendini yenilese de aslında ara ara kendini tekrarlayan moda anlayışı, bu sene de trendlerini belli etmeye başladı. 2020 yaz moda trendleri hakkında bilgi edinmek için ta New York moda haftasına kadar gitmenize gerek yok. Çünkü biz sizin için derledik!

Bolluk Berekettir

Oversized tabirini hayatımıza sokan moda, anlaşılan bu sene de aynı kafada devam ediyor. Bol, geniş ve büyük kıyafet olarak adlandırılan bu tabir, 2020 yaz moda trendleri için yerini hala koruyor. Özellikle dünya ikonları arasında yer alan Rihanna, Kim Kardashian kardeşler gibi ünlü isimler sayesinde oldukça sevilen bu akım kendini aşırı bol montlar, kazaklar ve hırkalarda kendini gösteriyor.

Takımları Çekin!

Genelde erkekler üzerinde görmeye alıştığımız takım elbiseler, kadınların da gözdesi haline gelmiş durumda. Ara ara festivallerde gördüğümüz bu kombinler artık yoğun talep altında. Kadına maskülen bir hava katmasıyla çekicileşen bu trend oldukça da konforlu geliyor. Sert ve kesik volümleriyle kadında başkalaşan ceketler, elbise ya da etek olarak karşımıza çıkıyor. Aslında kış ürünü olarak görülen botlar 2020 yaz moda trendleri listesine çoktan girmiş durumda. Tabi rugan modeliyle… Geçmişte çok kullanılan bu ayakkabılar yazlık versiyonlarıyla da mini veya midi eteklerle çok uyumlu kombinler sağlıyor. İsterseniz topuklu isterseniz de düz taban olarak tercih edebileceğiniz bu modellerden dolabınıza mutlaka yer açmanızı öneririz.

blank

Deri Detaylara Devam

Son olarak aslında modası hiç geçmeyen bir materyal olan deriden bahsedeceğiz. Deri deyince aklınıza sadece pantolonlar gelmesin. Özellikle büstiyer olarak sunulan deri tasarımları elbise, etek ve kemer modelleriyle de karşımıza çıkıyor. Yine 2020 yaz moda trendleri için maskülen bir tercih olarak kullanabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan 2020 Kış Sezonu Dizüstü Çizme Kombin Önerileri başlıklı makalemizde diz üstü çizme kombin önerileri, dizüstü çizme ve dizüstü çizme kombin fikirleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.