2020 Yaz Beyaz Gömlek Kombinleri

A+
A-
2020 Yaz Beyaz Gömlek Kombinleri

Beyaz gömlek, kadınların saf ve zarif özel kıyafetlerinden biridir.Acil durumlarda kurtarıcımız olur.Tek başına bile kadınları şıklığa taşır.Vücut hatlarına tam oturan beyaz gömlekler çekici görünmek için de idealdir.Özellikle çalışan bayanların olmazsa olmaz parçaları arasında yer alır.Peki beyaz gömlekler ile yapabilceğimiz en iddialı kombinler nelerdir hep birlikte inceleyelim.

Beyaz gömleğinizi kalem etekleriniz kombinleyin günün en şık bayanı olun!

Kalem etek ve beyaz gömlek birlikte iyi bir ikilidir.Hiç tereddüt etmeden giyebileğiniz etkileyici bir kombindir.İş hayatı olan bayanların yaz kış tercih edebileceği kalem etek ve beyaz etekler sizin en güçlü stilinizdir.Yazın günlük tercihlerinizde spor ayakkabı ve düz ayakabılarınızla kalem etğinizi ve beyaz gömleğinizi giyebilirsiniz.

beyaz etek ve kalem tek kombinleri 2020

Kot pantolon ile

Beyaz gömlekle kot pantolon uyumunu her kadın bilir, yaz kış birlikte bu güzel kombini kullanırlar.Topuklu ayakkabılar ve düz ayakkabılar ile çok güzel görünür.İnce topuklu ayakkabılar ile daha çekici spor ayakkabılar ile farklı bir hava yakalayabilirsiniz.Ünlü isimlerinde stilinde sık kullandığı bu kombini sizde daha sık tercih edin.

beyaz gömlek jean pantolon kombiniYelek, hırka ve kazak ile

Serin havalarda giyebileceğiniz beyaz gömlek ve yelek kombini de birbirine çok yakışır.Bunun yanısıra kazaklarınızın ve hırkalarınızın içine giyerek gömleğinizin yaka ve kolarını kıvırdığınızda maskulen şık bir kombinasyon.

beyaz gömlek ve yelek kombini

Kurdele ile

Beyaz gömleğinizin yaka kısmına kurdele ile bağlayıp güzel bir tarz yakalayabilirsiniz.Desenli veyaz düz renk kıyafetinizle uygun bir bir kurdeleyi gömleğinizin yakasına fyonk yaaparak bağlayın.

beyaz gömlek kurdele ve fiyonklubeyaz gömlek etek kombinleri 2020 beyaz gömlek deri tayt kombinleri 2020 beyaz gömlek şort kombini 2020

Bir önceki yazımız olan 2020 Beyaz Pantolon Modelleri başlıklı makalemizde 2014, 2015 ve bayan hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.