2020 Fular ve Atkı Modelleri

2020 Fular ve Atkı Modelleri

Fular ve atkı hem şıklığı tamamlamak hem de boyunu koruma için kullanılan aksesuarlardandır. 2020 fular ve atkı modelleri şık ve stil sahibi kadınların dikkatini çeker. Özellikle kış aylarında fular ve atkı modelleri pek çok insanın kurtarıcısı olmuştur. Şık kabanlarla ve montlarla kombin edilen fular ve atkılar hem soğuktan koruyan hem de şıklığı bütünleyen parçalardır.

Fular Modelleri

Fular genellikle atkıya göre ince yapılı şala göre ise küçük bir aksesuardır. Fular modelleri ipek ya da polyesterden üretilir. 2020 yılında doğa desenleri moda olmuştur. Bunların arasında yırtıcı kedilerinin desenleri de vardır. Leopar, zebra ve kaplan desenleri fular modelleri arasında dikkat çeken desenlerdir. 2020 fular ve atkı modelleri arasında olan fular modellerinde en göze çarpan desen leopar desenidir. Leopar deseni pek çok giysiyle kombin edilebilir. Özellikle siyah giysilerle kullanıldığında dikkat çekerek şıklığı tamamlayan parça olur. Pırıltı ve sim de bu sene oldukça modadır. Fularlar da pırıltı ve sim tercih edilebilir.

Atkı Modelleri

Atkı modelleri genellikle yünden yapılarak bizi soğuktan korumayı amaçlar. Elde örülmüş atkılar daha çok tercih edilir. Çeşitli hazır giyim mağazalarında da el örmesine yakın atkılar bulunabilir. 2020 yılında en çok kürk ve sim moda olmuştur. Adeta seksenli yıllara geri dönülen bu yılda moda dikkat çekici ürünlerdir. Simli yün iplerin moda olmasıyla metalik görünümlü atkılar da raflarda yerini almıştır. 2020 fular ve atkı modelleri konusunda kürk de çok modadır. Kürk hissi veren püsküllü ipten örülen atkıların görünümü ve dokusu kürke benzer. Püsküllü atkılar da her sene olduğu gibi bu sene de modadır. Atkı modelleri hem şıklığı tamamlar hem de soğuktan korur.

Bir önceki yazımız olan 2020 Kış Sezonu Dizüstü Çizme Kombin Önerileri başlıklı makalemizde diz üstü çizme kombin önerileri, dizüstü çizme ve dizüstü çizme kombin fikirleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.