2020 Gelinlik Trendleri

A+
A-
2020 Gelinlik Trendleri

New York moda haftasında 2020 gelinlik trendleri sunumu vardı. 2020 yılı için gelinlik modelleri birbirinden harika idi. 2020 yılında düğününü yapacak olan bayanlar neler giyecekler net bir şekilde görecekler. New York da yapılan defilede yaklaşık 1220 gelinlik modeli sergilendi. Bu modellerden kimileri aynı tarz içindeydi. Klasik modeller, ultra geleneksel stiller, yeni yaklaşımlar, seksi modeller olarak sınıflandırmamız mümkün. İşte 2020 gelinlik modelleri

 

Omzu Açık Gelinlik Trendi

Eski dünya Rönesans çağındaki stilleri yakalamak hemen hemen her koleksiyonda ortaya çıkıyor. Omuzları ortaya çıkararak ince ve seksi görünmek bu gelinlik modelinin temasında var. Bu omzu açık gelinlik modelleri, cildini bir miktar sergilemek isteyen gelinler için mükemmel, romantik ve zahmetsiz gelin görünümü yaratıyor.

 

2018 gelinlik

2020 gelinlik stili

 

2018 gelinlik modası

omzu açık gelinlik modelleri 2020

 

Minimalist Gelinlik Trendleri 2020

2020 yılının düğün kıyafetlerine baktığımızda bol bol boncuk, nakış, dantel gördük. Bunun yanında da daha sade süssüz minimalist gelinlik tasarımları da mevcuttu. Minimalist tasarımlar basit ama harika idi. Bu tasarımlar daha çok kesimleri ve tarzlarıyla ön plana çıkmıştı.

 

minimalist gelinlik

minimalist gelinlik modelleri

 

gelinlik modelleri

2020 ilkbahar-yaz gelinlik modası

 

Dantelli Kapalı Gelinlik Modelleri

Bu stil için çok yeni tanımını yapabiliriz. Daha çok kış ayları için tercih edilebilir diye düşünüyoruz. Akan kumaş özellikli gelinlik arayanlar için eşsiz bir seçim olacaktır. Dantel detaylı hafif dekolteler güzel siluetler sunmuştu.

 

sonbahar-kış gelinlik 2018

sonbahar-kış 2020 gelinlik trendleri

 

gelinlik modası 2018

2020’in gelinlik modasında neler var?

 

Geniş Kollu Dantelli Gelinlik Modası

Tasarımcılar bu sezon dramatik bir etki yaparak kollara ayrı bir önem verdiler. Basamaklı kumaş yardımıyla pist üzerinde güzel üst parçalı gelinlikler oluşturmuşlardı. Geniş kolları ise etek kısımları ile de doğru bir şekilde dengelemişlerdi.

 

2018 gelinlik modası

2020 gelinlik stilleri

 

sırt dekolteli gelinlik

sırt dekolteli gelinlik modelleri

 

https://www.stylekadin.com/moda/vera-wang-2020-ilkbahar-yaz-gelinlik-koleksiyonu.html

 

2020 Hafif Mavi Tonlu Bej Gelinlik Trendi

Geçen sezonlarda pistlerde bir sürü mavi tonlu gelinlik modelleri gördük. Bu sene ise mavi tonlu bej renkli gelinlikler fazlaca tanıtıldı. Beyaz renklerden sıyrılmak isteyen gelin adaylarına bir mesaj olarak algıladık. Düğün günü için biraz renk katmayı isteyen gelinler için övgüye değerdi.

 

bej-mavi renk gelinlik

Bej renkli gelinlik modelleri 2020

 

mavi, renkli gelinlik

2020 yılının en moda gelinlikleri

 

Sırttan Çapraz Bağlamalı Gelinlik Trendi

Sırttan çapraz tasarımlar arka noktadan dikkat çekici idi. Çapraz bağlamların omuz kısımlarında ise dantel detayları görmeye değerdi. Farklı kumaşların özellikleri ile oluşturulan stilleri de vardı.

 

sırttan çaprazlı gelinlik modeli 2018

çaprazlı gelinlik

 

şık gelinlik modelleri 2018

2020 için moda gelinlikler

 

V Göğüs Dekolteli Stiller

Süper düşük v göğüs dekolteli stiller boynu uzun olan bayanlar için harika bir öneri. Ayrıca göğsün ara kısmına kadar uzanan tasarım seksi bir görünüm katıyor. Cesaretli, kendine güvenen bayanlar için çok sevimli bir seçenek olacaktır. Jennifer Lopez stili olduğunu da söyleyebiliriz.

 

göğüs dekolteli gelinlik modası 2018

göğüs dekolteli gelinlik

 

2018 gelinlik

2020 gelinlik defilesinde öne çıkan modeller

 

2020 Gelinlik Defilesi Videosu

Sırt Dekolteli Gelinlik Modası 2020

Sırt dekolteli gelinlik modelleri dünyanın en çok sevdiği gelinlik tarzıdır. Dantel ya da kristal süslemelerle çok ilgi çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz.

 

gelinlik stilleri 2018

sırt dekolteli gelinlik 2020

 

2018 için gelinlik

2020 gelinlik modası

 

Metalik Tonlarda Gelinlik Tarzı

Bu stile renklerle yansıma deniyor. Metalik tonlar 2020 yılına damga vuracak gibi duruyor. Kaliteli bir kumaşla beraber metalik renkler çok etkili olacak. Beyaz renkten de çok fazla uzaklaşmadan mükemmel bir stili yakalayabilirsiniz. Ayrıca moda stilistleri birbirinden fazla öneri de sunarak geniş bir model seçeneği sundular. Bu da bu renge ne kadar önem verildiğinin göstergesi.

 

2018 metalik renk gelinlik

metalik renkli gelinlik modelleri 2020

 

metalik renk gelinlik

2020 yaz gelinlik modası

 

Dantelli, Nakışlı Özgün Gelinlik Modelleri

Birkaç yıldır açık yakanın çok popüler hale geldiğini gördük. Tasarımcılar vücut kütlesine göre eşsiz tasarımlarla en üst noktalara ulaştılar. Ayrıca stilistler dantel, boncuk, nakış, gibi tasarımlarla gelinlikleri stratejik şekilde süslüyorlar. Risksiz harika tasarımlar için aşağıdaki modellerimize iyi bir şekilde göz atın. Beğendiğiniz parçaları mutlaka bulacaksınız diye düşünüyorum.

 

2018 dantelli gelinlik modelleri

2020 yılının dantelli gelinlik modelleri

 

2018 yaz gelinlik modası

şık gelinlikler 2020 yaz

 

Uzun Etekli Gelinlik Trendi

On yıl öncenin gelinlik modası uzun eteklerle oluşturulan gelinliklerdi. Bu modeller 2020 yılı ile beraber tekrar geri döndü. Kadınsı ve seksi üstle, diz altı uzunluğundaki tasarımın birleşimi ile ortaya çıkan gelinlik modasıdır. Daha sade bir görünüm olduğunu söyleyebilirim. Çok süslü parçalar size göre değilse bu şekilde bir tasarımı düşünmelisiniz derim.

 

uzun etekli gelinlik

uzun etekli gelinlik önerileri

 

2018 gelinlik

2020 ilkbahar gelinlik trendleri

 

Pantolonlu Gelinlik Trendi 2020

Biraz farklı ve garip gelebilir sizlere ama modacılar yine yaratıcılıkların sınırı zorlayarak 2020 gelinlik modası stilinde pantolonlu gelinliklere yer verdi. Pistlerde birkaç markada bu şekilde modelleri gördük. Çeşitli şekilde kullanımlar için parlak bir fikir olabilir. Yine de şu an için çok rağbet göreceğini düşünmüyoruz ama farklı formatlarla daha iyi noktalara gelecektir.

 

pantolonlu gelinlik modelleri

2020 pantolonlu gelinlik

 

gelinlik 2018

pantolonlu gelinlik stilleri

 

Yukarıda yeni gelin adaylarına ışık olamaya çalıştık. Gelinlik satın almadan önce fikirlerimizi önemsemelisiniz. Gelinlik modellerinden ilham alarak en güzeli bulma şansınız olacaktır. Ömürde bir kere olacak bu güzel gün için en güzel gelinliği bulmalısınız diye düşünüyoruz. Bizi takip etmeye devam edin güzel günler diliyoruz. Düğün Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

 

Bir önceki yazımız olan Marchesa 2020 İlkbahar-Yaz Gelinlik Koleksiyonu başlıklı makalemizde Marchesa bahar gelinlik kolekisyon ayrıntıları 2020, Marchesa gelinlik modelleri 2020 ve Marchesa ilkbaahr-yaz 2020 gelinlik defilesi hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.