Dimax Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2022

Dimax Mobilya Yemek Odası Takımı Modelleri 2022

Yemek odaları çoğu zaman göz ardı edilse de evlerin en özel ve en önemli alanlarından birisidir. Ailenizle günün belli vakitlerinde bir arada olduğunuz, misafirlerinizi ağırladığınız, dostlarınızla en koyu sohbetleri yaptığınız ya da en lezzetli sofralar eşliğinde geleceğe hoş anılar bıraktığınız yemek odaları tam da tarzınızı yansıtmalıdır.

Ülkemizde yemek odaları genellikle iki farklı şekilde karşımıza çıkmaktadır. Bunlardan ilki salon ya da oturma odasıyla birlikte kullanılan yemek odaları iken ikincisi ayrı bir odanın sadece yemek odası olarak dekore edilmesidir. Evlerin 2+1, 3+1 gibi dairelerden oluşması nedeniyle daha çok oturma odaları ya da salonlarla birlikte yemek odaları oluşturulmaktadır.

Günümüz mobilya dünyasında onlarca çeşit yemek odası takımı ile hayallerinizdeki odalara çok rahat erişebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve tarzınıza göre seçim yapabilirsiniz. Bu noktada eğer bir odayı komple yemek odası için ayıracaksanız seçiminizi daha özgür yapabilirsiniz. Fakat salonunuzun bir köşesini yemek odası olarak dekore edecekseniz detayları düşünürken aynı zamanda salon takımınızı ve salonunuzdaki diğer bütün eşyaları da göz önünde bulundurmalısınız.

Yemek takımı mobilya seçiminde eğer doğru firmayla iş birliği yapabilirseniz her nerede olursa olsun beklentilerinizin çok daha ötesinde odalara kavuşabilirsiniz. Mersin merkezli hizmet veren Dimax Mobilya bu alanda 30 yıldan uzun süredir hizmet veriyor. Firma, yıllar içinde mobilya sektörünün sahip olduğu bütün değişim ve gelişmelerin öncüleri arasında yer alıyor. Mersin Mezitli, Toroslar ve Erdemli mobilya mağazaları çok uzun yıllardır benzersiz yemek odası takımları arayanların uğrak yeri oluyor. Üstelik artık sadece fiziki mağazalarında değil, online e-ticaret mağazalarında da hizmet veriyorlar.

Dimax Mobilya, yeni tasarım modellerini sadece sizlere değil, Türkiye dışındaki müşterileri için de sunuyor. E-ticaret özellikli web sitesi üzerinden Almanya’ya ücretsiz teslimat ve kurulum imkanıyla satış yaparken, Dubai mağazasıyla da Ortadoğu’daki müşterilerine hizmet veriyor.

Dimax Mobilya online mağazasında her ihtiyaca ve tarza uygun yemek odası takımları sizleri bekliyor. Onlarca farklı model arasından dilediğiniz beğenip sepete ekleyebiliyor ve hemen siparişinizi verebiliyorsunuz. Uzun yıllar severek ve güvenle kullanacağınız, üst düzey yemek odası takımları ile evlerinizi donatabiliyorsunuz.

Yemek Odası Takımı Modelleri

Yemek masası takımı çoğu zaman belli parçalardan oluşur. Bunlar yemek masası, sandalyeler, vitrin ve konsol olmaktadır. İhtiyaca ve tercihe göre istenirse bu parçalardan bazıları çıkarılıp eklenebilir. Mobilya mağazaları bu konuda müşterilerine gereken esnekliği sağlamakta, yemek odası konsol ya da vitrin detaylarıyla yemek odalarının en kullanışlı hale gelmesine yardımcı olmaktadırlar.

Dimax, yemek odası takımı seçenekleriyle herkesin tarzına hitap etmeyi başarmaktadır. Bu noktada en çok tercih edilen yemek odası takımları şunlar olmaktadır:

  • Klasik yemek odası takımları: Yıllardır en çok tercih edilen yemek odası modellerinden birisidir. Şıklığı ve konforu bir arada sunan bu mobilyalar ile odalarınızın klasik tarzını tamamlayabilirsiniz. Her parça gösterişli bir yapıda olduğu için yemek odanızda ya da salonunuzda aradığınız çizgiyi rahatlıkla elde edebilirsiniz. Altın, gümüş, yaldız parçalar ya da diğer renk seçenekleriyle odalarınızı şenlendirebilirsiniz.
  • Country yemek odası takımı: Eğer yemek odalarınızda doğallığı arzuluyorsanız country yemek odaları ile bunu kolaylıkla elde edebilirsiniz. Odalarınızda sıcak, samimi, mütevazi ve bir o kadar da şık bir görünüm elde edebilir, çok fazla gösterişe kaçmadan aradığınız şıklığı yakalayabilirsiniz. Geçmişten günümüze köprü niteliğinde yemek odalarına sahip olabilirsiniz.
  • Modern yemek odası takımları: Yemek odalarınızın daha sade ve daha ergonomik stillere sahip olmasını arzuluyorsanız seçiminizi modern konsol masa takımı modellerinden yana kullanabilirsiniz.
  • Avangart yemek odası: Konsol takımları arasında standartların dışında modellere yönelmek istiyorsanız yenilikçi tasarımlara yönelebilirsiniz. Avangart yemek odaları tam da bu noktada bütün beklentilerinizi karşılayacak, evinizin havasını değiştirecektir.
  • Beyaz yemek odası takımı: Beyaz mobilya ve ev dekorasyonunun her zaman vazgeçilmez rengidir. Bu nedenle diğer renkler model olarak anılmazken beyaz renk kendi başına bir model oluşturmaktadır. Beyaz yemek masası takımı ile odalarınıza saflığı, temizliği, sadeliği yansıtabilirsiniz. Üstelik beyazın aydınlık, ferah etkisi sayesinde yeterli ışık almayan odalarınızı dahi yeterince aydınlatabilirsiniz.
  • Ahşap yemek odası: Ahşap her zaman en gözde mobilya malzemesi olmuştur. Son dönemde başka materyaller geliştirilmiş olsa da tercihini doğallıktan, sadelikten, kaliteden ve estetikten yana kullananların öncelikli seçimi ahşap yemek odası takımı olmaktadır. Kimi zaman ahşabın doğal rengi ve desenleri mobilyalarda olduğu gibi kalabilmekte kimi zamansa istenen her renkte boyanarak odalar renklendirilebilmektedir.

Yemek Odası Takımı Kampanyaları

Dimax Mobilya yemek odası sandalye, masa, konsol, vitrin ve diğer detaylar konusunda çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Ürünler materyal ve tarz olarak çok geniş imkanlar sağladığı gibi görünümleri ile de gören herkesi kendine hayran bırakacak zenginlikte bulunuyor. Bu açıdan ceviz yemek odası çok rahat seçilebilir. Ceviz renk yıllardır mobilyada doğal görünüm isteyenlerin en çok tercih ettikleri arasında yer alıyor. Zemin rengi ve çizgileriyle ceviz yemek odası takımı odalarınıza hayallerinizdeki şıklığı fazlasıyla katacaktır.

Mermer görünümlü yemek odası takımları bir diğer doğal malzeme olan mermerin kendine has dokusunu odalarınıza taşıyacaktır. Mermerin doğal renginin beyaz ve krem olması dolayısıyla bu tür yemek odası takımları da ağırlıklı olarak beyaz ve gri tonlarındadır. Fakat mermerdeki doğal damarlara sahip olması odalarınızın doğadan gelen zarafete bürünmesini sağlamaktadır.

Doğallığı arayanlar için yine masif yemek odası çeşitleri öne çıkmakta, masifin doğal dokusu ve renkleri bu tür yemek odası takımı çeşitlerinde evlerinize ve odalarınıza gelmektedir. Dimax Mobilya, klasik yemek odası dahil istediğiniz her modeli ve tarzı sitesinde bulundurmakta, dilediğinizi en kolay şekilde satın alma fırsatı vermektedir.

Dimax Yemek Odası Takımı Fiyatları

Yemek takımı mobilya ihtiyacı olanların en çok merak ettiği konulardan birisi fiyatlardır. Özellikle son dönemde her şeyin fiyatının katlandığı ortamda yeni evlenecek çiftlerden evini yeniden dekore etmek, mobilyalarını yenilemek ya da tarzını değiştirmek isteyenlere kadar herkes yemek odası takımları ve fiyatları konusunda hummalı bir araştırmaya girmektedir.

Öncelikle yemek odası takımı fiyatları son derece değişkendir. Fiyatlara etki eden pek çok husus olduğu için karşınıza çok geniş bir fiyat aralığı çıkmaktadır. Bu alanda fiyatların değişmesinde ilk etkenlerden birisi tasarımdır. Her firmanın kendine özel tasarımları olduğu gibi kendi tasarımları arasında dahi onlarca alternatif bulunmakta, tasarımlarda detay arttıkça fiyatlar da artmaktadır.

İkinci olarak yemek masası takımı fiyatları kullanılan malzemeye göre değişmektedir. Takımlarda çok farklı kalitelerde materyaller kullanılabilmekte, malzeme kalitesi arttıkça fiyatlar da artmaktadır. Üstelik malzeme kalitesi doğrudan ürünlerin kullanım ömrünü belirlemekte, daha kaliteli malzemelerden üretilen yemek odası takımı çeşitleri çok daha uzun yıllar, ilk günkü sağlamlığında ve estetiğinde kullanılmaya devam edilebilmektedir.

Dimax Mobilya her zaman en kaliteli ve en estetik yemek odası takımları yanında fonksiyonel ürünlerle öne çıkıyor. Bu sayede bir yemek masası konsol takımı beklentilerinizi çok rahat karşılıyor. Her zaman indirimli yemek odası takımları ile bütçenize uygun alternatifler sunuyor.

İki Üç Dört ve Altı Kişilik Yemek Odası Takımları

Dimax Mobilya, çok geniş ürün seçeneği sunduğu için 2, 3, 4, 6, 8 kişilik yemek odası takımı gibi alternatifler sağlıyor. Bu sayede yemek odalarınızı kaç kişi kullanacak, kaç kişiyi ağırlayacaksanız ya da odalarınız ne kadar genişse ona göre seçim yapabiliyorsunuz.

Bir önceki yazımız olan Dimax Mobilya Yatak Odası Takımları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.