Asma Tavan Modelleri ve Fiyatları 2020

Asma Tavan Modelleri ve Fiyatları 2020

Dekorasyon önerileri için bugün yine beraberiz öncelikle merhaba diyorum. Bugün son zamanlarda popüler hale gelen asma tavan modellerini ele alacağız. Öncelikle asma tavan ne anlama gelir buna bakalım. Normal tavanın daha aşağısında ekstra bir tavan daha yaparak çirkin görünümün önüne geçen bu sisteme asma tavan diyoruz. Asma tavan inşaatlarda ve binalarda havalandırma, ısıtma, güvenlik, ses yalıtımı gibi unsurları gizleyerek kötü görünümü ortadan kaldırır, en büyük görevi budur. Evlerde ve işyerlerinde çok fazla kullanılmaktadır. Bugünde sizlere asma tavan modelleri ve fiyatları 2020 başlığımızla önemli öneriler sunacağız. Bildiğiniz gibi asma tavan modelleri de sürekli olarak değişiklik göstermektedir, eğer yeni bir yapı inşa ediyorsanız bu noktaya dikkat etmenizde fayda var. İşte diğer ayrıntılar.

 

asma tavan önerileri

Asma tavan modelleri

 

Asma Tavan Niçin Kullanılır?

 

-Yapı olarak çok daha güzel ve harika görünüm vermek için

-Bazı yerlerde tavan yüksekliği abartı şekilde olabilir bunu azaltmak daha estetik görünüm vermek için

-Düğün salonu, toplantı salonu, balo salonu gibi yerlerde ses düzeni çok önemlidir. Sesin net bir şekilde iletilmesini sağlamak için

-Aydınlatmanın düzgün bir şekilde yapılmasında tavanın çok önemli bir rolü vardır bunu sağlamak için

-Isı ve ses yalıtımının en iyi düzeyde sağlanması için

-Havalandırma, güvenlik sistemleri, aydınlatma, kamera gibi sistemleri gizleyerek daha hoş görünüm vermek için

Yukarıda saydığımız durumlardan dolayı asma tavanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Banka, konut, hastahane, işyeri, sinema salonu, konferans salonları, spor salonları gibi aklınıza gelebilecek her yerde kullanılmaktadır.

 

Videomuzu Kesinlikle İzleyin!

 

Asma Tavan Çeşitleri Nelerdir?

 

Asma tavanların çeşitleri vardır. Yani tek tip bir sistem değildir. Kendi içinde çokça değişik özellikleri olan modellerdir. Şimdi onları detaylı bir şekilde inceleyelim.

Metal Asma Tavanlar

Dayanıklı bir yapı olsun derseniz metal asma tavanlar işinizi görecektir. İşlevsel ve şık tasarımlar için kullanılabilir. En yaygın kullanılan metal asma tavanlar şunlar

-Alüminyum Asma Panel Tavanlar

-Metal Asma Kaset Tavanlar

Ahşap Asma Tavanlar

Şık görünümlerle daha özel tasarımlar istiyorsanız o zaman ahşap tasarımları kullanmalısınız. Dekoratif görünümle harikalar yaratabilirsiniz. Ahşap asma tavan önerileri şunlar:

-Open Cell Ahşap Asma Tavan

-Panel Ahşap Asma Tavan

-Grill Sistem Ahşap Asma Tavan

-Lineer Sistem Ahşap Asma Tavan

Akustik Asma Tavanlar

Bu tavanlar genellikle ses yalıtımı için kullanılmaktadır. Özellikle gürültülü mekanların seslerini dışarı bırakmama özelliği sağlamaktadırlar. Toplantı salonları, düğün salonları gibi mekanlar da tercih edilmektedirler.

 

asma tavan

En şık asma tavanlar

 

Asma Tavan Modellerinin Fiyatları Ne Kadar?

 

Asma tavan fiyatları ne kadar olduğunu merak etmemiz en doğal durumdur. Metrekare üzerinde hesaplanmaktadır. Fiyat hesaplaması yapılırken malzeme artı işçilik bedeline göre fiyat çıkarılmaktadır. Asma tavanının metrekare fiyatı 55 TL ile 100 TL arasında değişmektedir. Yaptıracağınız alan ne kadar ise bu birim fiyatı ile çarpıp toplam maliyeti bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıya örnek bir fiyat listesi tablosu yerleştirdik oradan da detaylı bilgi elde edebilirsiniz.

 

asma tavan

Detaylı asma tavan fiyatları

 

2020 En Güzel Asma Tavan Modelleri

 

Bir önceki yazımız olan 2020 English Home Perde Modelleri başlıklı makalemizde 2020 English Home Perde, English home perde fiyatları ve English Home perde modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.