2020 Yaz Ayına Hazırlık: Bahçe Dekorasyonu

2020 Yaz Ayına Hazırlık: Bahçe Dekorasyonu

Son yıllarda şehir hayatının getirmiş olduğu yoğun ve yorucu hayat insanları bahçeli ev arayışına itmiştir. Özellikle şehrin gürültüsünden kaçıp toprak ile uğraşmak isteyen ve sessiz bir ortam arayan insanlar bahçeli eve taşınmaktadır. Bununla birlikte bahçe dekorasyonu alanı da ciddi bir gelişme göstermiştir. Bireylerin en çok tercih ettiği modeller bambu ağacından yapılmış olan dayanıklı masa ve sandalyelerdir.

Bambu modeller hem şık hem de doğal görünümü nedeniyle en çok tercih edilen bahçe dekorasyon ürünlerindendir. Bunun dışında minderlerde bahçelerde tercih edilen seçenekler arasındadır. Özellikle uygun fiyatlı olması ve şık görünümü insanların tercih etmesinde önemli bir etkendir. Renkli olanların çimler üzerinde görünümü oldukça hoş ve rahatlık açısından da idealdir.

Bahçe Dekorasyonu ‘nda Ufak Detaylar

Eğer bahçeli bir eviniz varsa burada toprağı kapatmayacak şekilde bir dekorasyon yapmanız gerekmektedir. Çimlerle toprağın üzerinin örtülmesi bahçe dekorasyonunda ufak detaylar arasına en önemlisidir. Ayrıca bahçenin kenarlarına ağaçlar dikmeniz ve özellikle üstü kapatacak olan büyüyebilen ağaçları tercih etmeniz daha doğal ve temiz bir görünüm oluşturacaktır. Ayrıca büyük saksılar bahçe dekorasyonu için vazgeçilmez olan ürünlerdendir. Özellikle sarmaşık, akşamsefası ya da begonvil gibi çiçekleri tercih etmeniz görünüm ve koku açısından hoş olabilir. Bahçenize mutlaka çimlendirme yapmalısınız. Ancak bu çimlere düzenli olarak su vermeniz gerekmektedir. Su verme işlemini damlama sistemi döşeterek halletmeniz mümkündür.

 

Bahçede Kullanılabilecek Aksesuarlar

Bahçeler ufak dokunuşlarla daha farklı kılınabilen özel mekânlardır. Özellikle doğal bir görünüm için çitlerde etrafı çevirebilirsiniz. Ayrıca ev dekorasyon ürünlerinin satıldığı yerlerden farklı bahçe aksesuarları edinmeniz mümkündür. Özellikle bahçede kullanılabilecek aksesuarlar arasında farklı hayvan figürleri ve saksılar bulunmaktadır. Eğer köpek besleyecekseniz kulübesini ahşap ve çatısını renkli yapmanız güzel bir dokunuş olacaktır.

Bir önceki yazımız olan 2020 Trend Kitaplık Modelleri başlıklı makalemizde kitaplık dekorasyonu, kitaplık dekorasyonu 2019 ve Kitaplık modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.