Bayan Sırt Çantası Modelleri 2020

Bayan Sırt Çantası Modelleri 2020

Sırt çantaları, ünlü markalar ve moda tasarımcıları tarafından her zaman daha keskin ve rahat hale getirmek için yeni yollar aranan bir trenddir. Sırt çantalarını sadece sportif bir aksesuar olarak düşünürken, klas ve çok yönlüde olabilir. Bayan sırt çantası modelleri 2020 konumuzun içerisinde hem çok şık hem de çok özel modelleri var. Bu sırt çanta modellerini sadece sportif bir aksesuar olarak kullanmakla kalmayıp gece kıyafetleri ile de kullanabileceğiniz modeller var. 2020 bayan sırt çantası modelleri bu yönüyle çok farklıydı tasarımcılar sadece sportif özelliğine odaklanmayıp geceleri de kullanılabilecek harika modeller ortaya çıkarmıştı. Şirin, sade, klas bir sırt çantası arıyorsanız aşağıdaki önerilerimize göz atın işte modeller…

 

 

En Şık Bayan Sırt Çantaları 2020

 

1.Pembe Renkli Sırt Çantası 2020

En şirin açık pembe renkli deri yapılmış Mansur Gavriel’in  sırt çantası, şehirli bir bayanın şık çantasıdır. Çok tatlı bir rengi görenleri büyülüyor böyle açık renkli tasarımları seviyorsanız tam size göre diyebiliriz.

 

 

2.Çiçekli Bayan Sırt Çantası

 

Fendi markalı bu bayan sırt çantası çiçeklerle süslenmiş, zerafetin ve partikliğin mükemmel kombinasyonu olarak tanımlanabilir. Kadınsı, modern ve sevimli. Yaz boyunca sırtınızdan çıkaramayacağınız bir şıklığa sahip.

 

 

3.Askı Detaylı Tasarım

 

Geometrik deseni ay taşlı askı tasarımı ile şık olmanın yollarını açmış. Güzel bir esin kaynağı ile tasarlanmış herhangi bir kıyafetinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz bir stil. Muhtemelen en iyi sırt çanta modeli olmaya aday. İnce detayları seviyorsanız bu modeli kullanabilirsiniz.

 

 

 

4.Sportif Surf Sırt Çantası Modeli

 

Daha sportif bir çanta arıyorsanız Stella McCartney’den parlak, küçük bir öneri. Bu sade tasarım dondurma resmiyle süslenmiştir. Suni deriden yapılmış olan bu çanta böyle desenler sevenler için ideal.

 

 

5.Rock Aksesuar Öğeli Sırt Çanta Modeli

 

Günlük MCM sırt çantanıza gün boyunca gerekli her şeyi yerleştirebilirsiniz. Bu şimdiye kadar oluşturulmuş rock aksesuar öğeli bir çanta stilidir.

 

 

6.Temel Sırt Çantası

 

Kenzo markalı bu temel sırt çantasını kim sevmez? Klas bir sırt çantası üzerinde marka yazısı ve diğer ayrıntılar yer alıyor. Şirin bir görünüme sizi bu çanta modeli kavuşturabilir.

 

 

7.Püsküllü Renkli Tasarım

En sevdiğiniz görünüm için Marc Jacobs’un parlak kristal detaylarla süslenmiş ultra-sevimli yamalı sırt çantasıdır.

 

 

8.Baskılı ve Klas Sırt Çanta Modeli

 

Pembe temalı gardırobunuza yeni pembe eşyalar arıyorsanız Michael Kors kahverengi pembe deri çivili sırt çantası kesinlikle listenize girecektir. Şirin, şık, süslü bu parça günlük çanta ihtiyacınızı giderecektir.

 

 

9.Moschino Markalı Bayan Sırt Çantası

 

Şirin bir sırt çantasından Moschino logolu hafif sırt çantasıdır. Desenlerinin herkes tarafından  fark edileceği kendini çok iyi gösteren bir sırt çantasıdır.

 

 

https://www.stylekadin.com/aksesuar-taki/ilkbaharyaz-2020-canta-trendleri.html

 

10.Renkli Şık Tasarım

 

Hippi tarzı istiyorsanız bu model biraz uygun. Zarif yapısı, çok renkli şeritleri tüm elbiselerle kullanılabilir özelliği sayesinde mükemmel kelimesini hak ediyor. Çok yönlü stilleriniz için aksesuarınız olabilir.

Aksesuar Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

 

11.Sade ve Günlük Sırt Çantası 2020

 

Şık, minimalist bir tasarım istiyorsanız da böyle bir şeye hayır dememelisiniz. Bahar ve yaz ayları için en temel sırt çantası modelidir. İç yapısı da gayet kullanışlı ve ferahtır. İçerisinde tüm eşyalarınızı rahatlıkla sığdırabilirsiniz.

 

 

Diğer Modeller İçin Videomuzu İzleyebilirsiniz.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.