Soyunma ve Arşiv Dolapları

Soyunma ve Arşiv Dolapları

Spor salonlarında veya alan sorunları olan alanlarda özel metal kilitli modeller tercih edilir. Olmasını istediğiniz ölçüde dolap yoksa veya mevcut dolaplardan daha sağlam olmasını istiyorsanız, farklı renkler ve boyutlarda özel soyunma dolaplar yapılır.

Soyunma Dolapları

 Pek çok alanda kullanılabilen soyunma dolabı çeşitleri özellikle güvenlik için önemlidir. Çalışanların iş saatleri içinde kişisel eşyalarını ve kişisel giysilerini güvenli bir yerde bırakmaları için kullanılır ve işletmeler için zorunlu işçi dolabı olarak bulunmalıdır.

 Gelişmiş teknoloji sayesinde, bu çalışan kabinleri günümüzde kodlu iş güvenliği dolapları ile birlikte birçok çalışma alanında kullanılmaktadır. Ayrıca bu dolaplarda sadece çalışanların kişisel eşyaları için değil, tıbbi ve ilk yardım için mevcut ürünleri depolamak için de kullanılabilir. 

Soyunma Dolabı Zorunlu mu? 

 6331 İş kıyafetlerinin güvenlik düzenlemelerine uygun olarak işçilerin giyinebileceği, çalışanların eşyalarını muhafaza edebileceği dolaplar müşterilerin giysilerini değiştirmesi gereken iş yerlerinde bulundurulması zorunludur.

 Soyunma kabini, kişisel eşyalarını saklayan işçiler, ağır sanayi ve inşaat işçileri gibi ağır koşullarda çalışan işçilerr için çok daha önemlidir. Güvenlik dolaplarının en büyük özelliği kabin köşelerinin bükülmesidir. Böylece dolabın keskin kısımları işçilerin ellerini kesemez. 

 Bunun amacı, çalışanın kazara veya kasıtlı olarak zarar görmesini önlemektir.

 Ek olarak, personel kabininin rafları ve askıları tam olarak oturmalı ve en az iki bölmeye sahip olmalıdır.

Arşiv Dolabı

 Birçok alanda çok sayıda belge vardır ve çoğu zaman bu belgelerin arşivlenmesi zorunludur. Bu belgelerin ana saklanma yerleri bankalar, devlet daireleri, postaneler, okullar, hastaneler, fabrikalar olarak bilinir. Bu nedenle, belgelerinizi daha kolay bulmanız ve aynı zamanda iş verimliliğinizi artırmak için arşivleme kabinlerine sahip olmanız gerekir. 

 Bu kabinlere alfabetik veya numaralandırma işlevi verebilir ve bu sistemi kullanarak arşiv dosyalarınıza gerektiğinde erişimi kolaylaştırabilirsiniz. Bu, enerji tasarrufu sağlar ve olası zaman israfını önler.

Arşiv Dolabı Çesitleri

 Arşivleme kabinlerini ihtiyaçlarınıza uygun şekilde seçebilirsiniz. Ray sistemiyle, çekmeceli gözlü veya kapaksız modelleri seçebilirsiniz. Boyutuna göre çeşitli alternatifler sunsa da, kullanımınıza veya ihtiyaçlarınıza bağlı özel olarak istediğiniz şekil ve boyutta arşiv dolabı üretebilirsiniz. Kilitli dolaplar ayrıca dayanıklı malzemeden yapılmış ve elektrostatik toz boya ile renklendirilmiş dolaplarda da mevcuttur. Böylece güvenliği en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Demonte sistemi ile dolapları gerektiği gibi kolayca değiştirebilir ve alanınıza uygun farklı renklerde boyayabilirsiniz. 

Arşiv Dolabı Faydaları

 Arşiv dolapları, önemli evraklarınızın korunmasında ve saklanmasında oldukça faydalıdır. Bu dolaplar gerekli dosyalarınızın daha uzun süre muhafaza edilmesini sağlar. Ayrıca dağınık halde dururken kaybolması muhtemel evraklar, bu dolaplar sayesinde düzgün ve toplu bir şekilde saklanır. Aradığınız her şeyi kolayca bulabilirsiniz. Bunun dışında herhangi bir denetleme durumunda geniş kapsamlı bir depolama alanı denetlenirse, zor durumda kalmazsınız. Evraklarınız düzenli olursa sorun yaşamaz ve tüm detaylara kolayca ulaşabilirsiniz. 

Bir önceki yazımız olan Anneler Bu Yıl Sırt Ağrılarına Veda Edecek! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.