Gri ile Yapılan Kombinler Neler Olabilir?

Gri ile Yapılan Kombinler Neler Olabilir?

Gri ile yapılan kombinler nelerdir merak ediyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Gri renk oldukça farklı renklerle yakışmaktadır. Turuncu ve kırmızı gibi pek çoğumuzun kaçtığı renklerle bile oldukça harika bir görüntü sunmaktadır. Görsellerimizde hem çiftler için hem de bireysel olarak yapabileceğiniz kombin kıyafetleri bulunuyor. Birazdan da sizlere göstereceğimiz gibi her birini deneyebilirsiniz. Gri rengi herkes tarafından sevilen bir renk değildir. Ancak nötr bir renk olduğundan dolayı oldukça kurtarıcı bir renktir. Görsellerimizdeki gibi bu rengi tek olarak kullanabileceğiniz gibi üzerinde desen varken de kullanabilirsiniz. Oldukça şık kombinler yapmak gördüğünüz gibi mümkündür. Eğer hazırsanız bu gri kıyafetlere yakından bakalım.

Gri ile Yapılan Kombinler Nelerdir?

Gri ile Yapılan Kombinler Nelerdir?

Gri ile yapılan kombinler oldukça farklı kombinlerdir. İlk gri kombin örneğimiz bir çift kombinidir. Hemen yukarıda da gördüğünüz gibi sevgiliniz, eşiniz ya da nişanlınız ile kolaylıkla uyumlu görünebilirsiniz. Uzun kollu mini gri bir elbise kullanabilirsiniz. Eşinizin kazağının omuzlarındaki baskı ile elbisenizin omuzlarındaki baskı hemen hemen aynıdır. Bu sayede çift kıyafeti giyindiğiniz belli olmaktadır. Bu şekilde gri kıyafetlerinizi kombinleyerek kolayca çift görünümü elde edebilirsiniz. Çift görünümünü daha da pekiştirmek için saat gibi aksesuarları da kullanabilirsiniz.

Gri ile Yapılan Kombinler Nelerdir?

Crop top kıyafetlerle gri rengini kombini yapmak istiyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Hemen yukarıda gördüğünüz siyah bir crop top modeli bulunmaktadır. Bu crop top siyah dar ve yüksek bel olan bir pantolon ile kombinlenmiştir. Ayrıca beyaz ve gri hırka ve beyaz saatle de kombin tamamlanmıştır. Oldukça spor ve günlük bir kombini bu şekilde kolaylıkla yapabilirsiniz.

Gri ile Yapılan Kombinler Nelerdir?

Son olarak tesettürlüler için ise baştan aşağı tek renk gri takımlar bulunmaktadır. Tek renk kıyafet giyinmenin pek çok faydası vardır. Uzun ve ince görünmek gibi oldukça rahat kullanabileceğiniz kombinlerdir. Görseldeki gibi uzun ve tüllü olan gri takımları tercih edebilirsiniz. Ayrıca farklı renk araya katmak isterseniz baş örtünüzü beyaz renkli tercih edebilirsiniz. Gri rengi burada açık tonlarda olduğundan dolayı koyu renkleri kullanmanızı tavsiye etmeyiz. Daha farklı kombin örnekleri için diğer görsellerimize bakmayı unutmayın!

Bir önceki yazımız olan Kiremit ile Yapılan Kombinler başlıklı makalemizde Kiremit ile Yapılan Kombinler ve Kiremit ile Yapılan Kombinler Nelerdir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.