Bal Rengi Kadın Saç Modelleri

Bal Rengi Kadın Saç Modelleri

Bal rengi kadın saç modelleri nelerdir merak ediyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Kadınlar tarafından en sık tercih edilen renklerden birisi de elbette bal rengidir. Bunun nedeni tabii ki bal renginin sizi açık göstermesi ve daha canlı bir hava katmasıdır. Ayrıca farklı saç modellerinde de bal rengi oldukça yakışmaktadır. Bu sayede yalnızca saç modeli ve yüzünüz değil aynı zamanda saç renginiz de uyum sağlayacaktır. Eğer esmer tenli iseniz o zaman bal rengini kullanmanızı tavsiye ederiz. Bal rengi sizi daha canlı ve ışıltılı gösterecektir. Ayrıca yüzünüze oldukça sıcaklık da katacaktır. Saç modelleri yüz tiplerine göre farklılık göstermektedir. Bu yüzden gelin bu modellere daha yakından bakalım.

Bal Rengi Kadın Saç Modelleri Nelerdir?

Bal Rengi Kadın Saç Modelleri Nelerdir?

Bal rengi kadın saç modelleri oldukça yazımıza ilk önce topuz olan modelle başlayalım. Yukarıdaki görselde de gördüğünüz gibi bu modelde hem topuz hem de dağınık saç bulunmaktadır. Saç omuzlarda düz kesilmiştir. Bundan dolayı oldukça kadınsı ve zarif bir görüntü elde edilmiştir. Ön tarafında örgü olan bu modeli topuza çevirmişlerdir. Çeneniz ileride ise bu modeli kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu sayede topuz da oldukça güzel bir dik görüntü sağlayacaktır.

Bal Rengi Kadın Saç Modelleri Nelerdir?

Bir diğer modelimiz ise tabii ki esmerlere gelecektir. Hemen yukarıda gördüğünüz bukleli saç modelleri size göredir. Ortadan ikiye ayrılmış bukle modelli saç tarzı oldukça şık ve dikkat çekici görünmektedir. Ayrıca bal renginin arasına daha da ışıltı getirmesi için açık sarı rengi atılmıştır. Bu sayede çok daha hareketli bir saç modeli elde edinilmiştir. Eğer çene kısmınız üçgen geliyorsa o zaman saçlarınızı bu şekilde açık bırakmanızı öneririz.

Bal Rengi Kadın Saç Modelleri Nelerdir?

Son olarak ise alnı geniş olanlar için bir modelimiz bulunmaktadır. Bu modelde kakül kesimi bulunur. Bu sayede geniş alın biraz saç ile kapatılır ve oldukça şık bir görüntü elde edilir. Kakül düz olmalıdır. Bundan dolayı saçınızı kıvırcık yapmanız oldukça farklı bir şekilde görünmenizi sağlayacaktır. Bunun yerine en fazla dalgalı saç modelleri tercih etmenizi öneriyoruz. Bu sayede saçınızda hala hareket olacaktır. Ancak kıvırcık olduğunda olacağı gibi sırıtmayacaktır.

Bir önceki yazımız olan Renkli Toka Modelleri Örnekleri Nelerdir? başlıklı makalemizde Renkli Toka Modelleri, Renkli Toka Modelleri Nelerdir? ve Renkli Toka Modelleri Örnekleri Nelerdir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.