Bralet Sutyen Takımları Modelleri Nelerdir?

A+
A-
Bralet Sutyen Takımları Modelleri Nelerdir?

Bralet sutyen takımları nelerdir merak ediyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Bralet sutyenler diğer sutyenlerden farklı olarak daha uzun bir alt kısma sahiptirler. Bu sayede sizi daha ince göstermektedirler. Ayrıca bralet sutyenlerin bu dantel kenarları oldukça seksi bir hava da katmaktadır. Bundan dolayı dantel olan modellere ağırlık vermenizi öneririz. Bralet sutyenler yalnızca sutyen olarak değil aynı zamanda üst kıyafet olarak kullanıldığını da görmekteyiz. Sutyeninizi bundan dolayı alacaksanız o zaman kıyafetlerin renk uyumlarına dikkat etmenizi öneririz. Bu sayede oldukça kolay kombinler yapabilecek duruma gelirsiniz. Görsellerimizde birbirinden farklı pek çok model bulunmaktadır. Eğer hazırsanız bu modellere daha yakından bakalım.

Bralet Sutyen Takımları Modelleri Nelerdir?

Bralet Sutyen Takımları Nelerdir?

Bralet sutyen takımları farklı model ve renklerden oluşmaktadır. Hepsi dantel zaten deyip geçmenizi tavsiye temeyiz. Bütün danteller farklı görünmektedir. Bundan dolayı eğer seksi model arıyorsanız o zaman yukarıdaki toz pembe renkli çiçekli modeli tercih edebilirsiniz. Çiçeklerinin büyük olması dize daha da feminen bir hava verecektir. Açık pembe rengi sayesinde ise daha da aşık ve sevimli görüneceksiniz. Farklı renklerle farklı görünümler elde etmek mümkündür. Bu yüzden gelin ve diğer modellere ve renklere bakalım.

Bralet Sutyen Takımları Modelleri Nelerdir?

Yukarıda gördüğünüz siyah bralet takım sayesinde sevimli bir görüntü yerine daha çok arzulu bir görüntü yaratacaksınız. Bu modelin siyah dantel kısmı oldukça uzun tutulmuştur. Bu sayede dantelin bütün detayları görünmektedir. Ayrıca uzun olduğu için günlük ya da akşam dolaşması kıyafet kombinlerine de oldukça uygun olmuştur. Bu modelde çiçekler tercih edilmediğinden daha arzulu görüneceksiniz. Külot modeli ise ince olduğundan günlük hayatta kullanmanızı tavsiye etmeyiz.

Bralet Sutyen Takımları Modelleri Nelerdir?

Son olarak ise mürdüm rengi bralet takımını gösterelim. Bu bralet takımında renk oldukça tutkulu bir hava vermiştir. Ayrıca danteller de oldukça seksi bir görüntüye sahiptir. Sutyen kısmında iki tane şerit bulunmaktadır. Bu şeritler takımı daha da seksi bir hale sokmaktadır. Külot kısmı ise daha geniş olduğundan günlük kullanıma da uygundur. Eğer partnerinizle yakın bir gece geçirmek istiyorsanız o zaman bu tarz bir modeli tercih edebilirsiniz. Diğer görsellerimize bakmayı unutmayınız!

Bir önceki yazımız olan Seksi Babydoll Modelleri başlıklı makalemizde Seksi Babydoll Modelleri ve Seksi Babydoll Modelleri Nelerdir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.