En Şık Mayokini Modelleri Nedir?

En Şık Mayokini Modelleri Nedir?

En şık mayokini modelleri nelerdir merak ediyorsanız doğru yerdesiniz! Mayokini oldukça şık bir plaj kıyafetidir. Bikini ve mayo isimlerinin birleşmesi ile mayokini kullanılmaktadır. Mayokini nedir bilmiyorsanız öncelikle onunla başlayalım. Bikiniler bildiğiniz gibi üst ve alt olmak üzere iki parçadan oluşmaktadır. Mayolar ise tek parçadan oluşur ve üst, alt, sırt ve bel kısmını kapsar. Mayokini ise üst ve alttan oluşur ancak bel ve sırt bölgesi farklı yollarla birbirine bağlanmıştır. Kimi mayokini modelleri sadece sırt dekoltesi verebilmektedir. Bu sizi şaşırtabilir. Ancak göbek kısmında da küçük bağlantıların olduğu modeller bulunmaktadır. Şimdi sizlere görsellerimiz arasından bu modelleri göstereceğiz.

En Şık Mayokini Modelleri Nelerdir?

En Şık Mayokini Modelleri Nelerdir?

En şık mayokini modelleri oldukça farklı olmaktadır. Bu modeller arasında açık mavi olan bir model bulunmaktadır. Bu modelde oldukça derin bir göğüs dekoltesi bulunmaktadır. Aynı zamanda sırt dekoltesi de bulunmaktadır. Önünde bağlanması için kurdele de bulunan bu model oldukça şık bir görüntü vermektedir. Bu mayokinileri özellikle hafif kilolu kadınlara tavsiye ederiz. Bunun nedeni bu tarz mayokinilerin vücut kıvrımlarını daha çok ortaya çıkaracak olmasıdır. Bu sayede oldukça feminen bir görünüşe sahip olacaksınız. Görselimizdeki model oldukça açık renkli olduğundan dolayı ten renginize uygun renkleri tercih edebilirsiniz. Eğer uzun yıllarca giymek için mayokini alıyorsanız o zaman siyah ya da beyaz renklerinde almanızı tavsiye ederiz. Bu mayokinilerin rengi değişmeyecektir.

Siyah mayokini renklerinden bahsetmişken görsellerimiz arasında siyah bir mayokini modeli bulunmaktadır. Bu mayokini modelinin yan tarafları açıktır. Bundan dolayı oldukça seksi bir görüntü vermektedir. Üstten bağlanabilir olan bu mayokiniyi istediğiniz ölçüde sıkabileceğiniz için çok sorun olmayacaktır. Ancak arkasında kopça bulunmaktadır. Bundan dolayı kendi bedeninize uygun olanları tercih etmenizi tavsiye ederiz. Göğüs kısmından göbek kısmına kadar ise ipler südyen kısmını tutmaktadır. Bu iplerin bazılarında küçük metaller bulunmaktadır. Bu metaller sayesinde oldukça şık bir görüntü elde edilmektedir. Az önce de belirttiğimiz gibi bu tarz modeller oldukça kadınsı ve seksi modellerdir. Bu modeli beğendiyseniz ancak bu kadar seksi olmasını istemiyorsanız o zaman beyaz gibi renkleri tercih edebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Koyu Renkli Oje Modelleri Nedir? başlıklı makalemizde Koyu Renkli Oje Modelleri, Koyu Renkli Oje Modelleri Nedir? ve Koyu Renkli Oje Modelleri Nelerdir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.