Siyah Mom Jeans Kombinleri Nelerdir?

A+
A-
Siyah Mom Jeans Kombinleri Nelerdir?

Siyah mom jeans kombinleri nelerdir merak ediyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Mom jeans modellerinin ne olduğunu bilmiyorsanız öncelikle onlardan bahsedelim. Türkçeye anne pantolonu olarak çevrilen bu pantolonlar yüksek bel ve boru paça olan modelleri olarak tanımlanmaktadır. Bu modeller boy friend jenaslerle karıştırılmamalıdır. Türkçeye erkek arkadaş pantolonları olarak geçen bu modeller de mom jeansle aynı özellikleri taşımaktadırlar. Ancak erkek arkadaş pantolonları anne pantolonlarından çok çok daha geniş kalıplı olurlar. Mom jeanslere bakıldığında vücudunuza oturan modelleri bulabilirken boy friend için bu geçerli değildir. Özellikle kilolu kişilere mom jeans kullanmasını tavsiye ederiz. Bu sayede bacak kalınlığınız belli olmayacak ve çok daha şık bir görüntü elde edeceksiniz.

Siyah Mom Jeans Kombinleri Nasıl Yapılır?

Siyah Mom Jeans Kombinleri Nasıl Yapılır?

Siyah mom jeans kombinleri yaparken aşırı belirli parçalara ihtiyacınız bulunmamaktadır. Eğer bu pantolonlarla kombin yapmak istiyorsanız beyaz sade bir tişört bile yeterli olacaktır. Görsellerimiz arasında da beyaz sade tişört ile oldukça karanlık bir siyah anne pantolonu ile manken görselimiz bulunmaktadır. Manken bu kombinini beyaz spor ayakkabı ile tamamlamıştır. Mom jeansler spor modeller olduklarından dolayı oldukça rahat ve şık bir görüntü elde etmiştir. Eğer bu kombin modeli sizin için çok sade ise o zaman takılar ile süsleyebilirsiniz. Görseldeki gibi halka küpeler ya da bileklik gibi modelleri kullanabilirsiniz. Eğer tişört çok sade ise broş da kullanabilirsiniz.

Diğer kombin önerileri neler olabilir diye görsellerimize baktığımızda çok koyu olmayan mom jeans modelleri ile karşılaşıyoruz. Bu modeller siyah olsa da gri gibi durmaktadır. Bundan dolayı tamamen siyah seven kişilere uygun değildir. Bu açık siyah rengini özellikle beyaz ile kombinlenmesini tavsiye ederiz. Bu sayede açık renkli ve oldukça şık bir kombin yapılır. Aynı zamanda bu kombin görseli kış için çekildiğinden gri bir manto ile kombin tamamlanmıştır. Gri manto ve açık siyah pantolon oldukça şık bir görünümdedir. Ayakkabı modeline bakıldığında ise krem renginin tercih edildiğini görüyoruz. Bu krem rengi ayakkabı da açık renklere uygun olduğundan kombini tamamlamıştır. Daha fazla öneri için görsellerimize bakmayı unutmayın!

Bir önceki yazımız olan Midi Etek Modelleri Nedir? başlıklı makalemizde midi etek modelleri, Midi Etek Modelleri Nedir? ve Midi Etek Modelleri Nelerdir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.