Midi Etek Modelleri Nedir?

A+
A-
Midi Etek Modelleri Nedir?

Midi etek modelleri nelerdir merak ediyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Bu etek modelleri özellikle yaz aylarında tercih edilmektedir. Bunun nedeni kesimlerindeki rahatlıktır. Genellikle bol kesim olduğundan dolayı, midi etekler oldukça çok sevilmektedir. Ayrıca son döneme damgasını vuran midi etek ve crop top kombini de oldukça şık görünmektedir. Midi etekler hem şıklıkları hem de bu tarz kombinleri ile gündemdedir. Eğer sizler de midi etek ile rahat bir kombin istiyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Midi etek seçerken dikkat etmeniz gereken şey tabii ki istediğiniz model olacaktır. Eğer geniş kesim modelleri istiyorsanız daha çok onlara bakmanızı tavsiye ederiz. Her biri güzel görünse de hedefinize odaklanmanızı tavsiye ederiz.

Midi Etek Modelleri Nelerdir?

Midi Etek Modelleri Nelerdir?

Midi etek modelleri oldukça şık modellerdir. Etek modellerine bakarken karar vermeniz gereken şeylerden bir tanesi de desenli mi yoksa desensiz kumaş isteyip istemediğinizdir. Desenli kumaş istiyorsanız o zaman görsellerimiz arasındaki çiçekli olan model tam size göredir! Bu modelde kırmızı ve beyaz çiçekler bulunmasının yanı sıra sarı çiçekler de vardır. Sarı çiçeklerin tarzı diğer çiçeklerden farklı olduğu için oldukça şık bir hava katmıştır. Arka plan rengi siyah olduğundan bu midi boy etek çok zarif görünmektedir. Manken gibi gömlekle kombinlemenin yanı sıra siyah crop toplarla kombinleyebilir ve oldukça zarif bir şıklık kazanabilirsiniz.

Midi eteklere bakarken eğer desenleri olmasını istemiyorsanız o zaman görsellerimize bakmaya devam edelim. Görsellerimizde taba renkli oldukça şık ve sade bir etek modeli bulunmaktadır. Küçük yırtmacı sayesinde göz alıcı görünmektedir. Ayrıca yine o yırtmaç sayesinde etek modeli sıradan olmaktan çıkarak oldukça şık bir görünüme kavuşmuştur. Mankenin yaptığı gibi krem ve taba rengine yakın renklerle kıyafetinizi kombinleyebilirsiniz. Ayrıca beyaz rengini de kullanabilirsiniz. Taba rengi insanlarda pahalı izlenimi yaratmaktadır. Bu yüzden siz her ne kadar ucuza alırsanız alın etek pahalı gibi görünecektir. Bu yüzden bileklik, yüzük gibi uygun aksesuarlarla kombininizi tamamlamanızı tavsiye ederiz. Eğer yazımızı beğendiyseniz görsellerimizin kalanına bakmayı ve yorum yazmayı unutmayın!

Bir önceki yazımız olan Crop Top Modelleri Nedir? başlıklı makalemizde Crop Top Modelleri, Crop Top Modelleri Nedir? ve Crop Top Modelleri Nelerdir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.