Unisex Çanta Modelleri

Unisex Çanta Modelleri

Çanta günlük hayatımızın en önemli aksesuarlarından biri. Nereye gidersek gidelim her zaman yanımızda çanta bulundururuz. Bazılarımız için kullanışlı olması yani çok gözlü olması, bazılarımız içinde modeli ön plandadır. Kolay taşınması, içine iki üç eşya atınca çok ağır yük taşıyor hissi vermemesi oldukça önemlidir. Bu yazımızda sizler için hem kullanışlı hem de çok rahat, birbirinden farklı ve güzel unisex çanta modelleri göstereceğiz. Böylelikle çanta arayışında olan kişiler içleri çok rahat bir şekilde yeni ve güzel çantalarına sahip olabilirler. Hangi model çanta alırsanız alın kesinlikle dikkat etmeniz gereken şey çantanın kumaşının su geçirmez olmasıdır.

Unısex Çanta Modelleri

Nakışlı Unisex Çanta Modelleri

Kombin yaparken küçük detayları seviyorsanız eğer nakışlı unisex çanta modelleri sizin göz bebeğiniz olacaktır. Hem zarafeti hem de spor görüntüsü ile kombinin tamamlayıcı parçası olacaktır. Ayrıca ekonomik olarak uygun fiyatlarda bulabilirsiniz. Eğer istediğiniz gibi nakışlı çanta bulamadıysanız kendiniz sade bir çantaya nakış dikebilirsiniz. Özellikle de son yıllarda popüler olan nakış modası sayesinde her yerde satılan kalıp modellerine zahmetsiz bir şekilde dikebilirsiniz. Eminim çok seveceksiniz ve harika kombinler yaratacaksınız.

Unısex Çanta Modelleri

Baskılı Sırt Çantası Modelleri

Son zamanlarda önde gelen çanta modelleri kesinlikle baskılı olan unisex çanta modelleridir. Özellikle liseli gençlerin ilk tercihi olan bu çantalar az gözlü olsa da spor görüntüsü ile beğenilen parçaların arasındadır. Üzerindeki baskı bazen bir yazı bazen bir desen olabilir. Bu tamamıyla kendi tarzınıza kalmış olan bir seçim. Farklı renklerde ve değişik baskılı olan bu çantaların aynı zamanda fermuar kısmında tokaları bulunmaktadır. Bu fermuar tokaları çantaya ayrı bir hava katmakta ve çantayı daha spor tarzda göstermektedir.

Unısex Çanta Modelleri

Sade Sırt Çantası Modelleri

Bu sade olan çanta modelleri çok gösteriş sevmeyen tercihini her zaman sadelikten kullanan kişiler için oldukça uygundur. Sade olmasına rağmen duruşu ile oldukça güzel görünmektedirler. Farklı kumaşlardan yapılan bu çantalara eliniz kombin yaparken çok sık gideceğine emin olabilirsiniz. Dilerseniz kazağınızla dilerseniz de ayakkabıyla hatta kışın bereyle kombin yapabileceğiniz bu çanta modelleri hem sizin için çok rahat hem de çok şık duracağına emin olabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Hamile Pantolon Modelleri Nedir? başlıklı makalemizde Hamile Pantolon Modelleri, Hamile Pantolon Modelleri Nedir? ve Hamile Pantolon Modelleri Nelerdir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.