Uzun Vücut Korsesi Modelleri Nelerdir?

Uzun Vücut Korsesi Modelleri Nelerdir?

Uzun vücut korsesi modelleri nedir ve ne işe yararlar merak ediyorsanız o zaman doğru yerdesiniz! Korse modelleri oldukça şık modellerden oluşmaktadır. Kimi korseler daha uzun süre giyebilmeniz için dantelli modellerde bile yapılmaktadır. Peki hangi korse modeli daha iyidir? Bu sorunun belli bir cevabı bulunmamaktadır. Tamamen sizin ihtiyaçlarınıza göre şekil alan bir sorudur. Örneğin eğer siz sadece karın için vücut korsesi modeli istiyorsanız o zaman bacaklarınızı da sıkılaştıracak olan bu uzun korse modellerine ihtiyacınız bulunmamaktadır. Ancak eğer genel bir korse modeli arıyorsanız o zaman uzun korseler tam size göre olacaktır. Görsellerimizde birbirinden farklı vücut korse modelleri bulunmaktadır. Gelin daha yakından bakalım.

Uzun Vücut Korsesi Modelleri Nasıl Kullanılır?

Uzun Vücut Korsesi Modelleri Nasıl Kullanılır?

Uzun vücut korsesi modelleri genellikle kışın kullanılmaktadır. Vücut korseleri hem sıcaklık sağladıklarından hem de taytlı olarak uzun olduklarında kışın daha kullanışlı hale gelmektedir. Uzun vücut korseleri deyince aslında bu ikiye ayrılmaktadır. Birincisi karın ve diz üstüne kadar olan vücut korseleridir. Diğeri ise ayak bileğinden başlayarak karnı da içine alan daha da uzun korselerdir. Ayak bileğinden başlayan korseler kış ve sonbahar aylarında kullanılmaktadır. Uzun oldukları için tüm vücudunuzu sıkacaktır. Bu korseleri kullanırken dikkat etmenizi önerdiğimiz şey ise hareket etme kabiliyetinizdir. Diziniz de korsenin bir parçası olacağından hareket etmeniz zor olabilir. Bu modeller uzun olduklarından dolayı bazılarının bacak arasında delik bulunmaktadır. Bu sayede tuvalet ihtiyacınızı daha rahat geçirmenizi hedeflemektedirler.

Vücut korselerini uzun istiyorsunuz ancak yazları da giymek istiyorsanız o zaman sizlere diz üstüne kadar olan modelleri de önerebiliriz. Bu modeller diğeri kadar uzun değildir ancak yine de üst bacağınızı kapladığı için otururken katlanmaz. Daha kısa olan korse modelleri özellikle yaz ayları için uygun olacaktır ancak eğer plastiği olmayan kısa korse modeli alırsanız o zaman katlanacaktır. Diz üstüne kadar olan uzun korse modellerinde böyle bir sorun görünmemektedir. Ayrıca dizleriniz açıkta kalacağı için rahatça hareket de edebilirsiniz. Korselerin üst kısımları ise oldukça değişken. Örneğin kimi korseler straplezken kimileri askılı korse modelleridir.

Bir önceki yazımız olan Vintage Kombin Önerileri Nedir? başlıklı makalemizde Vintage Kombin, Vintage Kombin Önerileri ve Vintage Kombin Önerileri Nedir? hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.