Buğday Tenliler İçin Ruj Önerileri

A+
A-
Buğday Tenliler İçin Ruj Önerileri

Ruj bir makyajın tamamlayıcısıdır. Size bakan bir kimse ilk olarak yüzünüze ve dudaklarınızdaki renge odaklanacaktır. Bütün makyajınızı doğru tonlarda yaptıktan sonra yanlış ruj seçimi hoş olmayan bir görünüme sebep olabilir. Öyle ki seçtiğiniz ruj sizi gecenin kraliçesi gibi gösterebilirken diğer bir yandan abartılı bir makyaj imajı verebilir. Her tene yakışan ayrı renkler mevcuttur.

Her Ruj Her An Kullanılabilir Mi?

Aynı ten rengine sahip kişiler her zaman aynı renk rujları kullanmamalıdırlar. Günün havasına göre, gidilen ortama göre ya da giyilen kıyafete göre ruj seçimi değişiklik gösterebilir. Sarışınlar ya da esmer tene sahip insanlar belirli renklerle sınırlanırken buğday tenli kişiler için bu durum daha kolaydır. Eğer buğday ten rengine sahipseniz muhtemelen seçtiğiniz her ruj size uyum sağlayacaktır. Rujun size uyum sağlaması için en önemli adım olan kıyafetlerinizi tamamlamanız takdirinde istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz.

yüz tipine göre kaş modeli

Buğday tenli kişilerin kullanabileceği renkler arasında; somon, şeftali, mor ve bordo bulunur. Bahsedilen renklerdeki mat tonlar bu kişiler için yumuşak bir görünüm yaratırken, parlak tonlar ise daha dikkat çekici olabilir. Kişi o gün nasıl görünmek istediğine karar vermeli ve ruj seçimini ona göre yapmalıdır.

yüz tipine göre kaş modeli

Eğer sizin için önemli olan bir yere gidiyorsanız parlak tonlar seçmek daha iyi olacaktır. Çevrenizdeki kişilerin dikkati üzerinizde olacağı için istediğiniz verimi elde ederek kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Fakat bir sunum yapacaksanız yumuşak tonları tercih etmenizi tavsiye edebilirim. Böylece sunumun ön planına çıkmayarak sunumu daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

yüz tipine göre kaş modeli

Pembe renk ruj buğday tenliler için yanlış bir seçim olabilir. Canlı tonlarda bir pembe renk, kişiyi abartılı makyaj yapmış bir görünüme sokacaktır. Bu ruju sürmüş olan kişi başka bir makyaj ürünü kullanmasa bile hoş durmayan bir görüntü yaratabilir. Buğday tenli kişilere her renk ruj yakışırken bir tanesi içlerinde kendilerini göstermelerine sebep olur. Şüphesiz ki mercan rengi ruj buğday tonuna sakin ve duru bir güzellik katacaktır. Yine de unutulmamalıdır ki kişiye en çok yakışan, kendisini en iyi hissettiğidir.

Eğer ten renginize uygun ruj önerileri almak istiyorsanız ve beyaz tenliyseniz; şu içeriğimiz ilginizi çekebilir. Beyaz tenliler için ruj önerileri

Bir önceki yazımız olan 2020 Yılı Ruj Modelleri başlıklı makalemizde ruj modelleri, Ruj seçimi ve ruj trendleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.