Zayıf ve Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

A+
A-
Zayıf ve Kısa Boylu Kadınlar Nasıl Giyinmeli?

Her kadın her boyda ve her yaşta muhteşemdir. Buna şüphe yok! Ama bugün: “Zayıf ve kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?” diyerek bu konu üzerinde araştırma yaptık. Zayıf ve kısa boylu kadınlar için boy konusunda nasıl bir illüzyon yapabileceklerine dair ufak tüyolar paylaşacağız. O halde ufak bir sanal gezintiye çıkıp size birkaç kıyafet modeli hakkında bilgi verelim.

Boydan kazanmak ve kendini daha uzun boylu göstermek isteyen kadınlar için ilk öneri, yatay çizgili kıyafetlerden kaçınmaktır. Bu kapsamda yatay çizgililerden sonra karışık desenli elbiseleri ve gömlekleri de eliyoruz. Peki, o zaman geriye ne kaldı? Düz renk ya da dikine çizgini desenler. Peki ya nasıl bir çanta tercih etmelisiniz? Büyük mü küçük mü? Ayakkabı tercihiniz nasıl olmalı? Uzun topuklular mı, topuksuzlar mı? Gelin bakalım Trendyol indirim kodu ile daha ucuza alıp severek giyebileceğiniz hangi kıyafetler sizin için ideal?

Minyon kadınlar nasıl giyinmeli

Zayıf ve Kısa Boylu Kadınlar İçin Giyim Önerileri

Giyim önerilerimiz arasında ilk sırada elbiseler var. Öncelikle bedeninize uygun bir elbise seçtiğinizden emin olmalısınız. Zayıf bir bedeniniz olduğu için genellikle birçok elbise üzerinizde güzel duracaktır. Ancak yine de herkesin beden tipi farklı olduğundan beden kusurlarınızı kapatacak seçimler yapmalısınız.

Gelelim genel olarak: “Zayıf ve kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?” teması üzerine hazırladığımız tavsiye listesine.

  • Tişört: Kolsuz ya da kısa kollu fark etmeksizin belde biten ve bedene oturan tişört seçenekleri
  • Gömlek: Düz renk, dikine çizgili, vücudunuza oturan modeller
  • Elbise: Uzun/kısa boylu düz renk, dikine çizgili
  • Pantolon: Bilekte biten yüksek bel kot , spor ve şık pantolonlar
  • Hırka ve Yelek: Uzun hırka ve yelek seçenekleri, düz renk olmak üzere listelenebilir.

Tercih edeceğiniz tişört seçeneği, karışık renk olmaksızın bedene oturan, belde biten ya da bol uzun bir model olabilir. Elbise tercih edeceğinizde üzerinize oturan diz üstü modeller tercih edebilirsiniz. Seçtiğiniz elbise modeli sade ve düz renk olmalıdır. Ayrıca uzun elbise modellerinde renk seçiminiz ten renginize uygun olmalıdır.

Zayıf ve kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli tesettür modası için neler önerilebilir? Tesettür modası için tavsiye edilebilecek olan öneriler arasında uzun ve yüksek bel etekler popüler seçeneklerden biridir. Bunlarla bacak boyu uzun gösterilebilir. Pantolon üzerine uzun tuniklerle tercih edilerek dışarıdan daha uzun boylu görünmek mümkündür. Peki, hem tesettürlü hem de tesettürsüz bütün kadınlar kısa boylu kadınlar için aksesuar önerileri nasıl olmalıdır?

kısa boylu kızlar nasıl giyinsin

Zayıf ve Kısa Boylu Kadınlar İçin Aksesuar Önerileri

Aksesuar hiç şüphesiz ki kadınlar için en önemli günlük giyim eşyaları arasındadır. Bu nedenle aksesuar önerileri de “zayıf ve kısa boylu kadınlar nasıl giyinmeli?” konusu kadar önemlidir. Küpe seçiminiz nasıl olmalı mesela ya da kolye seçerken neye dikkat etmelisiniz. Yüzük ve bileklik seçerken neye dikkat etmelisiniz?

Öncelikle boydan kazanmak için kendinizi daha basık ve küçük göstermeyecek abartısız eşyalar seçmeye özen göstermelisiniz. Bu nedenle aksesuar seçerken ilk olarak sade ve küçük şekillerden oluşan tasarımlar tercih etmelisiniz. Zayıf ve kısa boylu kadınlar için çanta seçimi küçük, sade ve seçilen kıyafetle uygun renkte olmalıdır. Ayakkabı seçimi yaparken bilekte biten bot modellerini değerlendirebilirsiniz. Hafif topuklu modeller seçerek boyunuzu olduğunuzdan biraz daha uzun bir görünüme kavuşturabilirsiniz. En son moda tesettür ve kadın giyim eşyaları için kendinize en uyun modelleri online siparişle rahatlıkla bulabilirsiniz. Kendi modanızın kraliçesi olmak sizin elinizde.

Bizimkisi sadece ufak tefek birkaç öneriden ibaret. Keyfinizce giyinmeniz dileğiyle.

Bir önceki yazımız olan 2020 Kış Sezonu Dizüstü Çizme Kombin Önerileri başlıklı makalemizde diz üstü çizme kombin önerileri, dizüstü çizme ve dizüstü çizme kombin fikirleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.