Kalın Saçlar İçin En İyi 22 Saç Stili -Şık, Elektriklenmeyen & Çağdaş Saç Modelleri

A+
A-
Kalın Saçlar İçin En İyi 22 Saç Stili -Şık, Elektriklenmeyen & Çağdaş Saç Modelleri

Yoğun ve elektriklenen saçlarınız için en iyi kesim tekniklerini keşfedin ve her zaman kalın saçlarınız için stilistinizden en iyi saç modellerini talep edin!

Kalın ve uzun saçlar için en iyi modeller

Saçlarınızın üst kısmını toplayıp alt kısmını açık bırakarak uzun ve kalın telli saçlarınıza güncel bir görünüm verin. Hem klasik bir görünüm, hiçbir zaman moda olmaktan çıkmıyor ama saçlarınızın bu trend için düz şekilde kesilmiş olmasına da dikkat etmelisiniz.

Güzel, Uzun ve Kalın Telli Saçlar İçin Farklı Modeller

blank

Eğer kalın ve uzun saçlarınız varsa saçlarınıza 1960’ların havasını vermek ve hareketlilik katmak için bu harika modeli tercih edebilirsiniz.

Salaş şekilde bırakılan ve rüzgarda savrulan saçlar 50’lerden kalma harika bir retro stil ama aynı zamanda resmi bir organizasyon için de zarif şekilde şekillendirilebilecek bir model.

Yaz, Sarı Balyaj ve Uzun Saçlar

blank

Kalın Saçlar İçin Orta Uzunlukta Modeller

Şu an moda olan birçok omuz hizasında saç modeli mevcut ve bu modellerin bir çoğu da kalın saçlar için oldukça uygun modeller. Bir üçgen ya da mantar şeklinde model ile kalmaktan korkmamalısınız, böyle bir kesim yeterince deneyimi olmayan biri tarafından kalın telli saçlar için uygun görülebilir fakat siz tatmin olacağınıza inandığınız birinden öncesinde tavsiye almayı da ihmal etmemelisiniz.

Kalın Telli Saçlar İçin Orta Uzunlukta, Katlı Saç Modelleri

Kalın telli saçları katlı olarak kesmek için katları çok güzel ayarlamak gerekir, bu sayede saçın hacmi biraz düşürülebilir ve daha kolay şekil verilebilecek bir model ortaya çıkar. Kalın telli saçlar için uygun olan trend modeller genellikle uzun ve şık orta uzunlukta küt saçlar ve hafif dalgalar şeklinde ortaya çıkıyor.

Kalın Saçlar İçin Dağınık Dalgalı Saç Modelleri

Eğer oval bir yüz tipiniz varsa saçlarınızı ortadan ayırmanız çok daha iyi olacaktır, bu sayede yüzünüzü daha iyi bir şekilde çerçeveleyebilirsiniz. Eğer oval bir yüz tipiniz yoksa da yine ortadan ayırmak yüz şeklinizi ortaya çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Kalın saçlar için en iyi saç stilleri- Kısa Küt Saçlar

Kalın saç telleri için uygun modellerin bir diğeri de katlı şekilde kesilmiş küt saçlardır. Doğru teknikle kat verildiği zaman saçın hacmi azaltılabilir ve daha kontrol altında daha doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Katlı, Sarı Küt Saç Stili ve Pembe Işıltılar

Diğer saç tipleri için uygun modellerde olduğu gibi yüz belli bir çizgi içerisine alınmamalıdır. Deneyimli bir kuaför kesimi yapmadan önce saç tipinizi analiz etmelidir ve saçlarınızın hacmini azaltacak ve daha hoş bir modele sahip olmanızı sağlayacak şekilde bir kesim yapmalıdır- saçın kaba duruşunu yumuşatmalıdır!

Kalın Saçlar İçin Şık ve Tıraşlı Pixie Modeli

 

Dalgalı Uzun Saçlar İçin Balyaj Saç Stili

blank

 

Uzun Saçlar İçin Kolay ve Günlük Saç Modeli

 

Dalgalı Uzun Saçlar

blank

 

Kısa Kahküllü ve Dalgalı Uzun Saçlar

 

Mükemmel Sarı Saçlar

 

Orta Uzunlukta Saçlar İçin Dağınık Saç Stili

blank

 

Tatlı Orta Uzunlukta Dalgalı Saçlar

 

Kalın Saçlar İçin Dağınık Saç Modelleri

 

Açık Kahverengi Balyaj Işıltılar

 

Kalın Saçlar İçin Kısa Küt Saç Kesimi

blank

 

Kısa Saçlar İçin Günlük ve Salaş Saç Modelleri

 

Tatlı ve Kısa Küt Saçlar

 

Yumuşak Renk Geçişli Küt Saçlar

 

Örgülü ve Tatlı Kısa Saçlar

blank

 

Kalın Saçlar İçin Dağınık Pixie Saç Kesimi

 

Koyu Renk Köklere Sahip Lavanta ve Açık Mavi

blank

 

Kalın telli saçlarınız için seçim yapabileceğiniz birçok uzun, orta uzunlukta ve kısa saç modelleri mevcut. Bu galeride kalın telli saçlar için en uygun modellerin galerisini gördünüz, sizin favoriniz hangisi?

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.