Şelale Fransız Örgüsüyle Oluşturulan 10 Harika Model

A+
A-
Şelale Fransız Örgüsüyle Oluşturulan 10 Harika Model

Şelale fransız örgüleri hem göz alıcı hem de oldukça stil sahibi fakat her zaman evde kendiniz yapabileceğiniz kadar kolay olmayabilir. Diğer yandan eğer uzun saçlarınız varsa, saçlarınızı şelale örgüsüyle örmeyi öğrenmek kesinlikle harcadığınız zamana değecektir, çünkü gerçekten mükemmeller!

İyi Bir İlk İntiba Bırakmak

Saçlarınız kişiliğiniz hakkında çok şey söyler, özellikle de biriyle ilk kez tanışacağınız zaman nasıl bir insan olduğunuza dair fikirlerini dış görünüşünüze göre oluşturacaklardır. Bu da demek oluyor ki biriyle ilk kez karşılaşacağınız zaman kişiliğinizi yansıtabilecek bir saç stili tercih etmeniz gerekiyor.

Basit Şelale Örgüsü

Orijinal Olun

Şelale fransız örgüleri hem özel hem de sıradışıdır, bu da sizin havalı bir moda anlayışı olan farklı ve orijinal biri olduğunuzu gösterir. Bu yüzden de basit bir şelale örgüsünü tercih etmek bile sizin iş görüşmelerinde diğer adayların önüne geçmenizi sağlayabilecek bir detay olduğunu unutmayın.

Eğer saçlarınız dolgun ve düz ise saçlarınızda şelale örgüsünü kullanmak hem saçlarınıza farklı bir boyut kazandırmak hem de unutulmaz bir saç modeline sahip olmak için harika bir yol olacaktır.

Gençlik

Gerçekten de bu kadar çekici ve geç bir görünüme sahip olan bir başka saç modeli olduğunu düşünmüyorum. Saçlarınızın üst kısmından başlayan bir şelale örgüsü sizin için her şeyi değiştirebilir.

Hem geçmiş zamanlarda düğünlerde kullanılan örgü stillerine benzer bir havaya sahip olduğu için nostaljik bir havası var, hem de size oldukça genç ve feminen bir hava katacak bir model.

Trendleri Oluşturan Şelale Stili

Eğer mode dünyasında bir iş sahibi olmak istiyorsanız, ya da çalıştığınız yerdeki insanların sizin zeki olduğunuzu farkına varmasını istiyorsanız bu şelale örgülerini kesinlikle saçlarınızda kullanmalısınız!

Asimetri çekici bir özellik olabilir ve asimetriyi şelale örgüleriyle birleştirmek de sizi anında trend kategorisine sokacaktır. Aynı zamanda şelale örgüsünün alt kısımlarına da farklı büyüklükte dalgalar ekleyebilir ve imajınızı çok daha etkileyici hale getirebilirsiniz.

Balyaj Dalgalı Saçlar

Uzun Saçlar İçin Günlük Yaz Modelleri

blank

Kolay ve Gevşek Şelale Örgüsü

Kısa ve Küt Saçlar

blank

Tatlı ve Dalgalı Saç Stilleri

Havalı Örgülü Saç Stili

Şelale Örgüsü Nasıl Yapılır

Farklı Şelale Örgüsü Modelleri

blank

Kısa Saçlar İçin Şelale Örgüsü

blank

Göz Alıcı Şelale Örgüsü

Resmi Fransız Şelale Örgüsü Saç Stilleri

Ve eğer resmi bir organizasyon için harika olacak bir model arıyorsanız kesinlikle böylesine zarif ve tatlı bir şelale örgüsünü tercih edebilir ve iltifat almaya da hazır olmalısınız!

Bu fantastik galeriye bir göz atın ve en sevdiğiniz fransız şelale örgüsü modelini saçlarınızda kullanarak tarzınızı yenileyin!

Bir önceki yazımız olan Kahküllü Saç Kesim Modelleri 2020 başlıklı makalemizde bangs hairstyles, kahküllü saç modelleri 2014 ve yüz şekline göre kahkül kesimleri hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.