2020 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

A+
A-
2020 Sonbahar-Kış Moda Trendleri

Yeni yılla beraber yeni olan pek çok şey vardır. Tabiki bütün her şey baştan aşağı değişmez ama yeni tasarımlar, yeni eğilimler oluşur. 2020 sonbahar-kış moda trendleri rahat örgülü stiller, koruyucu hatlı parçalar, daha katlı modeller ile ön plana çıkıyor. Bu seneki eğilimlerin daha çok rahatlık üzerine kurulduğunu görebiliyoruz. Bunun yanında kendine güven hissi, renk ve cazibe kavramları da bir araya gelmiş. Kısacası sonbahar-kış 2020 moda trendleri için giyilecek çok fazla seçeneğin olması bayanları çok mutlu edecek. Şimdi de nasıl trendler var bunlara detaylı bir şekilde göz atalım.

 

 

2020-2021 Yılının Moda Eğilimleri

 

1.Som Gümüş Parçalar

 

Sonbahar ve kışı koyu renklerle sıkıcı hale getirmek istemiyorsanız bu şekilde som gümüş renkli parçalarla kendinize canlılık sağlayabilirsiniz. Gerçek anlamda çok şık parçaları podyumda gördük. Bu öneriden ilham alabilirsiniz.

 

2.Renkli Halk Tasarımları

 

Halk motiflerini karışık bir şekilde karıştırarak ortaya harika tasarımlar çıkarttılar. Güzel eşleştirmelerle harika bir zerafet sağlanmış.

 

3.Devekuşu Tüylü Tasarımlar Trendi 2020

 

Beyaz, yumuşak, şık ve dengeli bir öneri. Devekuşu tüyü ile sanki bulutlardan gelmiş bir görünüm katabilirsiniz. Bambaşka bir model fikri diyebiliriz. Özel davetler için çok iyi bir seçenek olacaktır.

 

4.Kot Kombin Modası

 

Bu sezonun trendi hem altın hem de üstün kot parçalardan seçilerek kombinlenmesidir. Son derece lüks ve kusursuz bu stil eşsiz bir görsel bakış açısı sunuyor. Günlük olarak kullanıma da çok uygundur.

 

5.Plastik Parçalarla Şıklık

 

Yağmurlukları birçok marka şeffaf plastikten tasarlamıştı. Bu da ekstra farklı bir görünüm katmıştı. Bunun yanında elbisenin üstünde plastik detaylarda gözlerde kaçmadı.

 

6.Rahat Kumaşlarla Şıklık

 

Örgülü kumaşların zarifliği ve daha bol tasarımlarla rahat giyim fikirleri oluşturulmuştu. Küçük dokunuşlar giyim tarzınızı daha farklıymış gibi göstererek öne çıkmanız hedeflenmişti bu stillerle.

 

7.Çok Renkli Kürk Modası 2020-2021

 

Klasik kahverengi, siyah kürklerin modası artık out. Yerini renkli, canlı, desenli tasarımlar aldı. Miu Miu, Prada ve Fendi gibi markalar renkli kürk modellerini sunanlardan bazılarıydı.

 

8.Ofis Giyimi İçin Fikirler

 

Bayanların çalışma oranı artık çok fazla bunun içinde onları görmezden gelmek saçma olurdu. Modacılar bunun içinde güzel ofis tasarımları derlemişlerdi. Gri renklerin ağırlıkta olduğunu gördük. Bu tonun daha uygun olabileceği düşünülerek tasarlandığını söyleyebiliriz.

 

9.Polka Noktaları

 

Sade ama etkili bir görsellik arıyorsanız polka noktalarını deneyin derim. Özellikle siyah beyazlı bu uyum harika olacaktır. Her zaman her yere de uyum sağlar. Moda Kategorimiz İçin Tıklayınız.

 

10.Battaniye Tarzı Kalın Tasarımlar

 

Soğuk zamanlar için çok kalın parçaları da öne çıkarmak için battaniyelerden ilham almışlardı. O battaniye desenlerini moda parçalarına yansıtmışlardı. Bu konu görüş sizin bu durumu nasıl karşıladınız merak ediyoruz.

 

11.Galaktik Baskılı Elbiseler

 

 

12.Salaş Stiller

 

 

13.Çalışan Bayanlar İçin Moda Trendleri

 

 

14.Spor Giyim Modası

 

 

15.Siyah Parlak Trendler 2020-2021

 

 

16.Turkuaz Modası

 

2020 Sonbahar-Kışın Moda Renkleri

 

 

17.Kare Omuzlu Modeller

 

 

18.Eşarp Baskılı Trendler

 

 

19.Leopar Baskılı Moda Trendi 2020-2021

 

 

20.Çizgilerle Modeller

 

 

21.Yabani Kürk Modası

 

 

22.Çok Parlak Stiller

 

 

23.Yumuşak Çizgili Hoş Renkler

 

 

24.Düğünler İçin Pembe Renk

 

 

25.Palto Ceket Modası

 

 

26.Siyah ve Mavinin Uyumu

 

Bir önceki yazımız olan Yeni Sezon Abiye Elbise Modelleri 2020 başlıklı makalemizde abiye, abiye elbise ve elbise hakkında bilgiler verilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.